Radość ojca po zdanym egzaminie z matematyki przez syna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Radość ojca po zdanym egzaminie z matematyki przez syna.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tych czasach nie jeden ojciec płacze ze szczęścia jak syn zda maturę z matmy.
Serio. Młodzież co raz głupsza i taka maturka dla nich to nie takie hop siup.
Film chwyta za serducho
Film chwyta za serducho
po tylu latach nauki w koncu dostanie promocje do 2 klasy w podstawowce
Lepsze to niż podejście moich rodziców, pt
"4+? Dlaczego nie 5? Paweł pewnie dostał piątkę, czemu się nie w ogóle nie uczysz?"
Popołudniowy wkurw zaliczony
Dla rozładowania napięcia
"4+? Dlaczego nie 5? Paweł pewnie dostał piątkę, czemu się nie w ogóle nie uczysz?"
Popołudniowy wkurw zaliczony
Dla rozładowania napięcia
Cytat:
Synek wbiega do domu
- Tato, tato, dostałem piątkę z polskiego!
- No i co się cieszysz, i tak masz raka.
hm gnojek ma Ojca, ktoremu naprawde na nim zalezy i nagrywa go i wrzuca do neta? wkurwialbym sie
Liczyłem na jakiś zawał, czy może pasy na golą dupę, a tu takie nudy.
W chuj pozytywny staruszek, założę się, że młodego sama radość i duma ojca z syna zmotywowała go.
2@up może chce się pochwalić jakiego zajebistego staruszka ma.
2@up może chce się pochwalić jakiego zajebistego staruszka ma.
To było tak pozytywne i pełne serdecznej ojcowskiej miłości że prawie się popłakałem.
Teraz możecie po mnie pocisnąć ,że niby tylko pizdą zbiera się na płacz.
Proszę bardzo.
Teraz możecie po mnie pocisnąć ,że niby tylko pizdą zbiera się na płacz.
Proszę bardzo.
dumad napisał/a:
W tych czasach nie jeden ojciec płacze ze szczęścia jak syn zda maturę z matmy.
Film chwyta za serducho
Powiedział
sjp.pl/coraz
A może po prostu jego ojciec kocha go i cieszy się z tego bo wie że dla syna to wiele znaczy?
Tak jak kolega pisał wyżej. Film chwyta za serducho!
Prawdziwa miłość ojcowska, tak cieszyć się z sukcesu syna potrafi tylko kochający ojciec! Oby każdy z sadoli potrafił tak cieszyć się sukcesami swego dziecka, niekaoniecznie wielkimi. Z całą pewnością ta radość zmotywuje młodego do osiągania lepszych wyników.
Nie wiem kurwa co to za egzamin i jak ważny ale liczy się to źe ojcu zależy by synowi dobrze szło zapewne dlatego taka reakcja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów