📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
"obiecałem twojej matce, że wyleczę cie z homoseksualizmu, a Radosław Rumian słowa dotrzymuje"
i jeszcze akcja pod kebabem hehe, dobry odcinek
i jeszcze akcja pod kebabem hehe, dobry odcinek
piwko za bombe
Ojczulek jak H****s trochę wygląda - tylko mu kapelusz założyć
Od razu napisze że nie lubię pedałów i chętnie jakiegoś bym skopał ale tekst o tym że dupa służy wyłącznie do srania na sadisticu to bardzo duża hipokryzja bo większość z tu obecnych (która w ogóle uprawiała seks) marzy o analu z dziewczyną ...
Od razu napisze że nie lubię pedałów i chętnie jakiegoś bym skopał ale tekst o tym że dupa służy wyłącznie do srania na sadisticu to bardzo duża hipokryzja bo większość z tu obecnych (która w ogóle uprawiała seks) marzy o analu z dziewczyną ...
a ja go gejów nic nie mam ale przyznać muszę-ta cała kampania jest z dupy, a ludzie na plakatach wyglądają tak:"kochaj albo wpierdol"
ej @metanadren, jak na ironię tamtych czasów mieszanki rasowe dają najzajebistrzą pulę genową, więc najlepsze co możesz dać swojemu dziecku to drugiego rodzica z innego kontynentu (dziękuję, dobranoc, ja idę spać!)
ej @metanadren, jak na ironię tamtych czasów mieszanki rasowe dają najzajebistrzą pulę genową, więc najlepsze co możesz dać swojemu dziecku to drugiego rodzica z innego kontynentu (dziękuję, dobranoc, ja idę spać!)
maXikinght napisał/a:
sory ale nie mogę się powstrzymać
Coś taki nie uświadomiony?
MĘSKA dupa służy do srania ! natomiast kobieta ma 3 dziury do ruchania .
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów