Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Centurion 2007-10-05, 12:58 7
i kolejne pasztety:

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
.................. 2009-07-07, 15:14 3
To nie polski znak, ale bardzo pasuje do polskich drogowców:

Zgłoś
urtel 2012-10-12, 16:53 1
słyszałem od znajomego który dowodzi takimi własnie osobami. mieli za zadanie porozstawiać znaki, al enie wiedzieli po której stronie sie stawia wiec ten mój znajomy zapytał się ich: po której stronie stoją znaki jak jedziecie samochodem? odpowiedź: po prawej. Wiec porozstawiali znaki po prawej stronie jedne z tabliczka w strone kierowcy inne w druga strone dla kierowców jadących z przeciwnej strony:D
Zgłoś
normale 2012-10-15, 23:55 1
Co do drugiego obrazka, to nie wiem co w nim dziwnego. Przecież na pierwszy rzut oka widać, że zakaz dotyczy rowerów z pedałami...
Zgłoś
kulos 2012-10-17, 20:24 3
zdjecia 3, 4, 5 prawidłowe... zdjęcie 6 błąd w godzinie zakaz zamiast od 22 winien byc od 23, pierwsze zdjęcie tez absurdem nie jestem, poprostu nasrane o jeden za dużo
Zgłoś
Elanez 2012-10-19, 19:28 1
Gdzieś na osiedlowej zatoczce do parkowania było po jednej stronie dla dni parzystych a po drugiej dla nieparzystych. Ładny korek po północy musiał się tam robić.
Zgłoś
a................0 2012-10-21, 23:40 1
Ktoś na siłę chciał być zabawny, a wyszło gówno. Absurd jest na zdjęciu nr 2 i to tyle.
Zgłoś
DonMiguel 2012-10-23, 22:37 2
@alan10 zdjęcie nr 2 akurat oznacza zakaz ruchu rowerów, nie dotyczy rowerów jednośladowych (czyli nie wjedziesz np. rowerem z dwoma kołami i koszem z tyłu, albo rykszą). także nawet to nie jest absurdem
Zgłoś
hayadechi94 2012-10-28, 10:46 1
od dwóch lat jeżdże na tirach po całej Polsce, i musze wam z przykrością stwierdzić że nie spotkałem się jeszcze z taką głupotą, także uważam to za ewidentny fake.
Zgłoś
matjus 2012-11-01, 11:41 1
spoko, dobrze, że czasem remontują drogi, ale jak już skończą to wypadałoby kurwa zabrać te znaki.
dobra, wyremontowana, dwupasmowa droga i ograniczenie do 30.
Zgłoś
matol 2012-11-06, 11:04 2
@kulos jak to pierwsze zdjęcie nie jest absurdem? Normalnie jest ograniczenie do 30, bo są skrzyżowania równorzędne i trzeba odpowiednio ustępować pierwszeństwa, a robotnicy wjebali 40 i pewnie się dodatkowo plątali pod kołami.
Zdjęcie 6 jest za małe, żeby coś stwierdzić. Wydaje się, że to droga gdzie jest zakaz postoju, a parking płatny raczej nie dotyczy drogi tylko osobnego parkingu.

@up gdzie ty tam masz drogę dwupasmową?
Zgłoś
.Piotrek 2012-11-19, 19:32 1
Połowa tego wynika z faktu "cofania" znaków przez skrzyżowania...
Zgłoś
s................i 2012-11-28, 13:22 1
To działa tak - nie ważne jakie znaki i gdzie , liczy się ilość. Idą debilne przetargi na układziku i każdy ze stron jest zadowolony, a my jako podatnicy za to płacimy- to tylko Polska
Zgłoś
P5ychol 2012-12-14, 13:37 1
Część z tych zdjęć to celowo obrócone znaki na słupach, dostawione przez robiąc zdjęcia ew. niewiedza na temat przepisów ruchu drogowego co skutkuje uznaniem za absurd. Krotko mówiąc 70% to fake.

Mam nadzieje że twórca tego tematu nie ma prawa jazdy. Jeżeli uważa że to są absurdy to powinien pozostać przy prowadzeniu tylko wózka w supermarkecie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów