📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieje ze wbil mu sie rogiem miedzy odbyt a jaja a to ze wstal na koniec i uciekl to byly jego ostatnia kilka sekund jak napedzala go adrenalina a potem zemdlal i sie nigdy nie obudzi xd taka juz moja skurwysynska natura i myslenie zyczeniowe xd
[ Dodano 2024-08-29, 18:20 ]
Szkoda w chuj. Chcialbym zeby zdech, nie znam go ale jakos tak xd
[ Dodano 2024-08-29, 18:20 ]
dancio1978 napisał/a:
chuja się zna. Człowiek niestety przeżył i nawet ma sie nieźle
Szkoda w chuj. Chcialbym zeby zdech, nie znam go ale jakos tak xd
Szkoda, że dla pana byla kraty browaru nie można dać.
Inteligencja człowieka świadczy o zdolności przewidywania zagrożenia
W tej zabawie zawsze jestem za bykiem
Zabawy człowiekiem*
to nie krowa to byk
Po tym sporcie widać że wzgledem Polski mają super zaawansowana opieke zdrowotną oraz ubezpieczeniowa.
ale co się pobawił to jego
Ooo kurwa, takiego przeorania rowa to jeszcze tu nie było. Do końca życia dupe będzie zatykał korkiem
Po co te ludzie drą pizdę... przecież to ku ich uciesze... no chyba że drą pizdę ze szczęścia. A tak Btw w 00:30 sek... jest dowód na to że latynosi czczą banderę... wsłuchajcie się co ta kobita śpiewa... w jej słowa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów