Awansowała na kolejny poziom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ta dla której igrzyska nie były najważniejsze.
i weź takiej powiedz żeby wracała do garów.. jak pierdolnie patelnią to zgon na miejscu..
Dobrze, że niektórzy ludzie nie mają co robić w domu i tylko wyczekują w telewizji na jakiś materiał który można by przerobić, bo nieraz fajnie im to wychodzi
"peniska" - to dobre określenie.
"peniska" - to dobre określenie.
pozerka jebana
pozerka jebana
Młody padawanie, pamiętaj rakietę aby trzymać mocno.
"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
markop4321 napisał/a:
Ta dla której igrzyska nie były najważniejsze.
bo nie zarabia się tak dobrze jak na innych imprezach tenisowych
Tak jak i piłka nożna na igrzyskach, kogo to obchodzi. A myśle że powiedziała tak jak powiedziała, bo ludzie mieli do niej pretensje o przegrana, sie kurwa każdemu może zdarzyć i napewno żałuje przegranej, a jeszcze brakuje tego żeby jakiś buc z ministerstwa albo kowalski sprzed telewizora jej robił jakieś żale, może i reprezentuje Polskę ale do wszystkiego co ma doszła sama, a więc niechaj spierdalają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów