Nic sadystycznego. Po prostu Polak, który się realizuje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czy tylko ja nie potrafię rozszyfrować co on powiedział na początku filmiku? Wyrazy szacunku za skill i za to co potrafi wyczyniać z piłką.
"Prawda jest taka, że biali ludzie jednak potrafią skakać"
"Prawda jest taka, że biali ludzie jednak potrafią skakać"
Chuj tam w te jego skakanie i tak jest niepotrzebne nikomu. Ale pomyślcie ile dupeczek można zaruchać na takie pierdoły.
Umiejętności umiejętnościami, ale typ jest wyjątkowo irytujący, czarniejszy niż najbardziej true ghetto murzyn.
Świst napisał/a:
Amator który wygrywa z zawodowcami, klasa sama w sobie.
Możesz mi wyjaśnic o czym mówisz?
To są wszystko zawodowcy jeśli chodzi właśnie o konkursy slam dunków, nie ma tam żadnych zawodowych koszykarzy, tylko sami goście, którzy zajmują się tylko i wyłącznie tym.
Co do niego to jest wkurwiający, zachowuje się jakby chciał być niggerem, ale nie było mu to dane.
Też tak umiem tylko że lepiej i się nie chwalę... myśli że jak pojechał do US&A to od razu jest taki czarny i w ogóle? Michael Jackson za dyche...
dobry jest, a swoja droga morda jak z kosmicznego meczu, wiec wroze mu niezla kariere
A teraz niech wszyscy hejterzy założą sobie buciki, spodenki i przewiewną koszulkę i wyjdą z domu. Potem niech zaiwaniają na swoich króciutkich nóżkach na boisko. Staną sobie jakieś 5-6 metrów od kosza, zrobią nabieg i spróbują doskoczyć do obręczy. Udało się? Ojj, jaka szkoda, że nie...
"Nic sadystycznego. Po prostu Polak, który się realizuje." to nie włączam, i piwa też nie będzie!
biały potrafia latac, wkoncu kto wymyslil red bulla
vniveri25 napisał/a:
Więc za kwejka z tym albo na katolickie forum.
Wydupczaj na hard gimbie ktory nie zna historii tego portalu.
Na poczatek zacznij od regulaminu.
hmmm... może i umiejętności, może i talent.... ALE BURACTWO AŻ RAZI...
dosiężny ma ogarnięty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów