Nic sadystycznego. Po prostu Polak, który się realizuje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skubaniec, szacuneczek i kto powiedział że biali nie potrafią latać :p
Skilla ma chlopak, tylko niektozy tak potrafia SKAKAC i OBRACAC sie WoooW zajebiscie !!!
Kurwa 10 lat praktyki !!!
Kurwa 10 lat praktyki !!!
MJ 23
wuojtek napisał/a:
Nic sadystycznego. Po prostu Polak, który się realizuje.
Więc za kwejka z tym albo na katolickie forum.
wszystko fajnie jest zajebisty ale co bedzie robił za dwa trzy lata przecież całe życie nie bedzie napierdalał do kosza
Co on ma z tym machaniem kurwa ręką po skoku? Upośledzenie, czy jakiś joł-joł znak którego nie jestem w stanie pojąć?
Jak chce się bujać jak czarny to niech pamięta, że kiedyś może zawisnąć jak czarny.
I tak jak vniveri napisał, wrzucaj takie pierdoły na kwejka.
Jak chce się bujać jak czarny to niech pamięta, że kiedyś może zawisnąć jak czarny.
mikel1994 napisał/a:
Co on ma z tym machaniem kurwa ręką po skoku? Upośledzenie, czy jakiś joł-joł znak którego nie jestem w stanie pojąć?
po prostu biały czarnuch....
a mówili że Biali nie potrafią skakać
gdyby było napisane POLSKI DRUNKER to bym obejrzał....
Jak juz jestesmy przy dunkach to tutaj najlepszy meczowy dunk w historii
Vince Carter na IO w Sydney 2000
Vince Carter na IO w Sydney 2000
Wszystko fajnie, zdolny chłopak, wysoko skacze, dobrze wrzuca kawałek gumy do siatki z metalową obręczą.
Ale czy on musi być przy tym tak zajebiście wkurwiający?
Ale czy on musi być przy tym tak zajebiście wkurwiający?
Tytuł przeczytałem jako Rafał Lipiński - polski drunker i do momentu kiedy zobaczyłem kolesia w murzyńskich ciuchach, myślałem też mi coś...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów