Nic sadystycznego. Po prostu Polak, który się realizuje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
skubaniec, szacuneczek i kto powiedział że biali nie potrafią latać :p
Skilla ma chlopak, tylko niektozy tak potrafia SKAKAC i OBRACAC sie WoooW zajebiscie !!!
Kurwa 10 lat praktyki !!!
Kurwa 10 lat praktyki !!!
MJ 23
wuojtek napisał/a:
Nic sadystycznego. Po prostu Polak, który się realizuje.
Więc za kwejka z tym albo na katolickie forum.
wszystko fajnie jest zajebisty ale co bedzie robił za dwa trzy lata przecież całe życie nie bedzie napierdalał do kosza
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Co on ma z tym machaniem kurwa ręką po skoku? Upośledzenie, czy jakiś joł-joł znak którego nie jestem w stanie pojąć?
Jak chce się bujać jak czarny to niech pamięta, że kiedyś może zawisnąć jak czarny.
I tak jak vniveri napisał, wrzucaj takie pierdoły na kwejka.
Jak chce się bujać jak czarny to niech pamięta, że kiedyś może zawisnąć jak czarny.
po prostu biały czarnuch....
a mówili że Biali nie potrafią skakać
Jak juz jestesmy przy dunkach to tutaj najlepszy meczowy dunk w historii
Vince Carter na IO w Sydney 2000
Vince Carter na IO w Sydney 2000
Wszystko fajnie, zdolny chłopak, wysoko skacze, dobrze wrzuca kawałek gumy do siatki z metalową obręczą.
Ale czy on musi być przy tym tak zajebiście wkurwiający?
Ale czy on musi być przy tym tak zajebiście wkurwiający?
Tytuł przeczytałem jako Rafał Lipiński - polski drunker i do momentu kiedy zobaczyłem kolesia w murzyńskich ciuchach, myślałem też mi coś...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów