📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
A nie lepiej polskiego wsadzacza? A nie jakiś zamerykanizowany danker...
I już bardziej w temacie... nie połamał się, nie zajebał murzynowi, nie osrał go w locie - ni chuja nie ma przesłanek na sadistica.
I już bardziej w temacie... nie połamał się, nie zajebał murzynowi, nie osrał go w locie - ni chuja nie ma przesłanek na sadistica.
A nie lepiej po prostu koszykarza?...
nosiliby.pl - unikalne koszulki
Taaa, a podobno biali nie potrafią skakać...
"Polski wsadzacz" nie zesrajcie się już z tą inwazją obcojęzycznych zwrotów, dla internetowych piw skoro nawet nie znacie jakiegoś dobrego tłumaczenia.
Ten jest spoko
Po tytule myślałem, że coś zajebał
Ja znam łatwiejszy sposób, żeby im zaimponować potrzeba tylko kil... zaraz po chuj imponować niewolnikom?
Wybaczcie, ale przeczytałem wyczyn polskiego dRunkera to by mnie bądź co bądź jakoś specjalnie nie zdziwiło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów