Ciekawe jak wygląda umowa najmu...
Zajebane widać skąd, niestety nie ma już wglądu w oryginał
Każdy myślący człowiek jest ateistą.@up
Co jest nieuczciwego w dawaniu dupy za pieniądze?
A co do pytania, chodziło mi że możecie się hipotetycznie sami zająć taką działalnością.
Hipotetycznie, bo nie każdy ma predyspozycje np. psychiczne do tego żeby taką pracę wykonywać (o wyglądzie nie wspominając).
Jak to taka łatwa, lekka i przyjemna praca na której się dobrze zarabia, to czemu nie chcecie sami skorzystać?
No chyba, że wcale to nie jest taka fajna lekka i przyjemna praca
Z drugiej strony zapierdalanie w jakiejś gówno pracy - za minimalną krajową też do przyjemnych nie należy.
Skoro stawiasz znak równości pomiędzy skurwieniem się za kasę w postaci dania dupska losowemu dziadowi, a uczciwą pracą,
Ludzie którzy parcują fizycznie za 'najniższa krajową' przyczyniaja sie chociażby do odbudowy tego kraju po pół wieku okupacji czerwonych. Dawanie dupy za mieszkanie to tylko dawanie dupy.
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.Sam badałem się raz na syfa i wiem jaką pierdoloną katorgą jest czekanie 3 jebanych miesięcy na powtórne badanie no kurwa 3 miesiące wyjęte z życia ze stresu schudłem ze 5 kilo, problemy ze snem, jebana biegunka z nerwów i ciągłe wyrzuty sumienia po chuj mi to było (ale mniejsza o to nie mam zamiaru się spowiadać pojebom z sadola )