Całka poszła
Całka poszła
I to sie nazywa sport a nie pizdy z włoskami na żel biegające za piłką.
Sport to se można samemu uprawiać a to jest pojebana pasja nakurwiania i przeszkadzania innym w uprawianiu sportu.
Rajdy są zak***iście fajne
Dzwon wygląda groźnie, ale zapewne skończyło się na stłuczeniach. W profesjonalnie zrobionej rajdówce (tutaj chyba R5 albo N5) trzeba się postarać, żeby zrobić sobie większą krzywdę.
I tu możesz się mylić. Te zabezpieczenie nie pomogą Ci przy takich przeciążeniach. Co z tego, że głowa, ręka zostaną na miejscu, jak z racji przeciążeń będą uszkodzenia wewnętrzne. Nie twierdzę, że tak było. Ale jakieś ryzyko jest.
Wypierdolenie się jełopa na prostej drodze nazywasz „sportem”, no chyba że się boksował z pasażerem. Kolejny polaczek zazdrosny że ktoś ma lepiej, trzeba było w piłke grac a nie teraz w Biedrze za ochroniarza 1200 życiowy przegrywie
zamknij pizde znawco
Tylko ze ci z tymi włoskami na Żel mają cie pizdo, niedorajdo życiowa która potrafi tylko zazdrościć bo sama do niczego w życiu nie doszła w dupie bo i tak nigdy nic nie osiągniesz bo siedzisz na sadisticu. Hahahah ja sam nie lepszy bo gówno mam i w dupie byłem ale chociaż nie pluje jadem a tych co się im udało swoją ciężka praca.
Normalnie nawet trochę się uśmiałem że wytężyłeś/łaś resztki pozostałości po czymś co u normalnych ludzi nazywa się mózgiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów