Całka poszła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Całka poszła
Pięknie wypierdolił
I to sie nazywa sport a nie pizdy z włoskami na żel biegające za piłką.
Wiadomo co z nimi?
Rajdy są zakurwiście fajne
Dzwon wygląda groźnie, ale zapewne skończyło się na stłuczeniach. W profesjonalnie zrobionej rajdówce (tutaj chyba R5 albo N5) trzeba się postarać, żeby zrobić sobie większą krzywdę.
Cytat:
Wiadomo co z nimi?
Dzwon wygląda groźnie, ale zapewne skończyło się na stłuczeniach. W profesjonalnie zrobionej rajdówce (tutaj chyba R5 albo N5) trzeba się postarać, żeby zrobić sobie większą krzywdę.
AbdulWisiMiLacha napisał/a:
I to sie nazywa sport a nie pizdy z włoskami na żel biegające za piłką.
Tylko ze ci z tymi włoskami na Żel mają cie pizdo, niedorajdo życiowa która potrafi tylko zazdrościć bo sama do niczego w życiu nie doszła w dupie bo i tak nigdy nic nie osiągniesz bo siedzisz na sadisticu. Hahahah ja sam nie lepszy bo gówno mam i w dupie byłem ale chociaż nie pluje jadem a tych co się im udało swoją ciężka praca.
Jarosławkaczyński napisał/a:
Tylko ze ci z tymi włoskami na Żel mają cie p*zdo, niedorajdo życiowa która potrafi tylko zazdrościć bo sama do niczego w życiu nie doszła w dupie bo i tak nigdy nic nie osiągniesz bo siedzisz na sadisticu. Hahahah ja sam nie lepszy bo gówno mam i w dupie byłem ale chociaż nie pluje jadem a tych co się im udało swoją ciężka praca.
Taki jesteś "wspaniały", że plujesz nie na tych co mają, tylko na tych co nie mają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów