18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
A................L 2011-04-03, 21:37
Noo ma dojebanie
Zgłoś
Kris666 2011-04-03, 22:23 54
"Pani Potrzeba?
-tak
-rajdóweczka czeka..."
Zgłoś
Blackyyy 2011-04-03, 23:30 5
Evo evo evo !!! Spełnienie maaaarzeń !!!! Ja też tak chcę
Zgłoś
dymion 2011-04-03, 23:37
ktoś się za dużo filmów naoglądał...

plum
Zgłoś
parufkens 2011-04-03, 23:47
Ktoś chyba Taxi sporo oglądał..

Kiedy Ci smutno pomyśl, że byłeś najszybszym plemnikiem
Zgłoś
Lares86 2011-04-03, 23:54 2
Muszę was uświadomić gimbuski żądne "jazdy" FEJK/
Zgłoś
bartula 2011-04-04, 0:18 20
@up kurwa, dlaczego w każdym temacie ktoś musi napierdalać, że fejk, że ktoś jest gimbusem ja pierdolę. nie wszystkie filmy muszą być nagrywane na spontanie podczas walk murzynów. czasem ktoś ma pomysł to zrobi coś fajnego, kurwa, to się zbulwersowałem na noc.

www.facebook.com/NaDrodze
Zgłoś
Jeadong 2011-04-04, 0:58 6
Lares86 napisał/a:

Muszę was uświadomić gimbuski żądne "jazdy" FEJK/

Gimbuski .... Zapierdol sobie PL do nicku, będzie odwzorowywał Twój stopień inteligencji.
Zgłoś
B................T 2011-04-04, 1:04 2
zawsze jakieś upośledzone dziecko neo musi wyjechać z tym fejkiem???
Zgłoś
dareks42 2011-04-04, 1:27
A ta Pani do teraz nie wie co to było.

A żeby taka taksóweczka jeździła u mnie po mieście to wali mnie to ile by kosztowało, ale bym z chęcią jeździł i piwko za zajebisty pomysł
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2011-04-04, 7:49 1
ja pierdole, bardziej od tej taksówki zdziwiła mnie zajebista jakość filmu, dostajesz gratulacyjnego kutasa za jakość

MEGA BEKA GRANA
Zgłoś
fischu 2011-04-04, 12:03 2
Nie no kurwa Lares86 oświeciłeś mnie! Dziękuję Panie Kapitanie Obwisły!
Zgłoś
LisekChytrusek 2011-04-04, 16:12
taxówka jak marzenie nic tylko pogratulować kierowcy zużywania tego potrwora, w tak "zacny sposób"
Zgłoś
qeram 2011-04-04, 16:30
Łogień z dupy!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów