📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Noo ma dojebanie
Ktoś chyba Taxi sporo oglądał..
@up kurwa, dlaczego w każdym temacie ktoś musi napierdalać, że fejk, że ktoś jest gimbusem ja pierdolę. nie wszystkie filmy muszą być nagrywane na spontanie podczas walk murzynów. czasem ktoś ma pomysł to zrobi coś fajnego, kurwa, to się zbulwersowałem na noc.
Gimbuski .... Zapierdol sobie PL do nicku, będzie odwzorowywał Twój stopień inteligencji.
A żeby taka taksóweczka jeździła u mnie po mieście to wali mnie to ile by kosztowało, ale bym z chęcią jeździł i piwko za zajebisty pomysł
A żeby taka taksóweczka jeździła u mnie po mieście to wali mnie to ile by kosztowało, ale bym z chęcią jeździł i piwko za zajebisty pomysł
ja pierdole, bardziej od tej taksówki zdziwiła mnie zajebista jakość filmu, dostajesz gratulacyjnego kutasa za jakość
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów