Najlepsze ujęcia z rajdów 2012
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
za rajdy zawsze piwko !
szacunek dla kierowców, zapierdalają 100, czasem 150 km/h po wąskiej drużce i nawet nie mrugną!
no i powiedzcie sami, czy to nie jest ciekawsze niż to zasrane F1 gdzie przez 3/4 wyścigu nic się nie dzieje?
iceman_ napisał/a:
no i powiedzcie sami, czy to nie jest ciekawsze niż to zasrane F1 gdzie przez 3/4 wyścigu nic się nie dzieje?
Oczywiście, kilkanaście załóg jedzie po kolei określony odcinek i potem porównuje swój czas... Bez żadnego wyprzedzania, walki na torze, czy strategii wyścigu... Super ekscytujące -.-
7:43 czy wy słyszycie to zajebiste turbo KURWA ?
ivra napisał/a:
Jak bez walki oni walczą z trasą która jest piekielnie trudna! W F1 ciekawy jest tylko start później już nic kompletnie się nie dzieje!!! To są prawdziwe wyścigi adrenalina i sztuka! Piękno jazdy i umiejętności, wspaniały refleks!
Oczywiście, kilkanaście załóg jedzie po kolei określony odcinek i potem porównuje swój czas... Bez żadnego wyprzedzania, walki na torze, czy strategii wyścigu... Super ekscytujące -.-
Cytat:
No bo przecież walka w "stajniach" jest wielce emocjonująca, zapewne oglądasz filmiki jak spece wcześniej ustawiają maszynę. Ponieważ to tam rozstrzygają się wyścigi formuły 1, od kierowcy niewiele zależy, to maszyny wygrywają nie ludzie.
MOntage ? Co to ma kurwa być ? Chyba "Edited by". To tyle czepiania. A jeśli chodzi o rajdy to zawsze piwo.
dobre bo Polskie
wszyscy co cokolwiek probuja wywyzszyc, moim zdaniem sa debilami. na rajdy jezdze jako obsluga, na drift jako VIP z racji tego, ze moj dobry znajomy jest z czolowki polskich zawodnikow a w angli pracowalem na torze F2 wiec smialo moge powiedziec. wszystko jest zajebiste w chuj! drift chyba najbardziej mi sie zdazyl znudzic z racji tego, ze najwiecej tego widzialem. ale wszystko stawiam na rowni.
Myślałem że tam jest napisane "najlepsze ujęcia radarów" już szykowałem się na dużą dawkę chorych zdjęć z Polskich fotoradarów
0:06 Mateusz Pizda
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów