18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Rakieta TOW...
k................s • 2017-01-16, 19:24
...kontra grupa syryjskich żołnierzy

Mają rozmach skurwysyny
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
whistan 2017-01-16, 19:46 10
TOW na 4 chłopa?
Zgłoś
andrzejrobert75 2017-01-16, 20:24 4
czterej pancerni, w sumie czołg bez nich nie pojedzie:)
Zgłoś
Sinus 2017-01-16, 20:26 6
@up
Podstawowym celem walki jest wyeliminowanie wroga. Wyeliminować czyli nie zabić, ale pozbawić możliwości walki. Zabijając jednego wykluczamy jednego. Ale raniąc jednego wykluczamy kilka osób, które muszą się rannym zająć. Ale te matoły tego nie rozumieją i dlatego używają TOW na 4 chłopa.
Zgłoś
tranzystor 2017-01-16, 20:26 37
krzyks napisał/a:

Mają rozmach skurwysyny

Nie rozmach, tylko w chuj broni od amerykanów. Niedługo będą do gołębi strzelać z TOW.
Zgłoś
lapps 2017-01-16, 20:30 1
...

jedzie jakies auto to sobie mysle - przynajmniej juz na samych ludzi tego nie marnuja.

a jednak marnuja...

za hajs wuja sama baluj
Zgłoś
mazga50 2017-01-16, 21:16 12
przypominam, że Obama który otrzymał Pokojową Nagrodę Nobla, jako prezydent USA maczał swoje brudne, czarne paluchy w dozbrajaniu muslimskich radykałów (między innymi ISIS). w 8 krajach!
doprowadził w nich do tzw. arabskiej wiosny, czyli totalnego rozpiździelu (czytaj: wojny domowej), fali emigracji zalewającej Europę, setek tysięcy zgwałconych kobiet, milionów wymordowanych chrześcijan, zniszczonych bezcennych zabytków kultury itd, itp.

co jest nie tak z tymi Szwedami?
Zgłoś
Wayas 2017-01-16, 23:39
Ma skilla jebaniutki! Zapakował miedzy ludki
Zgłoś
barszczzuszkami 2017-01-16, 23:42 2
Z broni przeciwpancernej strzelać do piechot, co za matoły...
Zgłoś
mamduzeuszy 2017-01-17, 0:00
tylko płaszcze zafrugotały
Zgłoś
Mr.ANALigator 2017-01-17, 0:18
a ja mam pytanie.

my widzimy rakiete lecoca przez kilka sekund, a czy tamte suroki nie mogli tego zauwazyc ??
Zgłoś
k................s 2017-01-17, 0:26 2
piotrek_asia napisał/a:

a ja mam pytanie.

my widzimy rakiete lecoca przez kilka sekund, a czy tamte suroki nie mogli tego zauwazyc ??

Co kurwa robiącą? Pozostałe błędy pomijam... gdybyś napisał/a lecaca, można byłoby parę innych błędów usprawiedliwić....
Zgłoś
manson__ 2017-01-17, 4:32 2
piotrek_asia napisał/a:

a ja mam pytanie.

Le Coca-Cola..
Spoglądając na nick - jeszcze Piotrek, czy już Asia?
Zgłoś
ZajętyPelikan 2017-01-17, 9:36 1
Jak słyszę allach to już mi się rzygać chcę... Czy te ciapaki wszędzie muszą tego swojego zakichanego boga wpierdzielać...
Zgłoś
Herhard 2017-01-17, 13:57
Czy tam no końcu słychać "skurwysynie"?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem