18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
S................n 2019-01-29, 14:38 3
Dla nie obeznanych z tematem, proponuje obejrzeć przejazd Kubicy.
ERC SS18 gogle.

Mistrz !!!
Zgłoś
Salieri16000 2019-01-29, 15:14 3
karokl napisał/a:

niedowiary co wyprawiaja ci kierowcy w tych samochodach

Ni chuja- za takie błędy piwa nie będzie! I nie mów mi, że jak piszesz, to Ci nie podkreśla na czerwono wyrazów z błędami...
Zgłoś
Presty 2019-01-29, 18:21
Za rajdy zawsze piwko!
BTW: 5-7 kwietnia 2019 roku w Wieliczce Rajd Memoriał Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza.
Zgłoś
Sawix 2019-01-29, 19:05 2
Pięknie , ale i tak wole Isle of Man TT
Zgłoś
mateuszsadoltzr 2019-01-30, 4:18 4
e tam nic specjalnego... też tak potrafie tylko tak nie robie bo mi szkoda passata
Zgłoś
Barnellini 2019-01-30, 8:24 4
Ogólnie to strasznie nudny ten film

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Piwo 2019-01-30, 8:41
normalnie szalone wariaty, nieźle
Zgłoś
TT4 2019-01-30, 9:07 1
Salieri16000 napisał/a:

Ni chuja- za takie błędy piwa nie będzie! I nie mów mi, że jak piszesz, to Ci nie podkreśla na czerwono wyrazów z błędami...

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
FralTral 2019-01-30, 10:33
Bardzo mi się podoba jak powietrze dociska auto.
Ale nic po za tym bo nie znam się.

Nie no. Duzy szacunek. Jak dla mnie to jaja ze stali bo tak wchodzi zakret to trzeba slupy rozpierdalac jajami.
Zgłoś
Justynka99 2019-01-30, 10:55 2
Nuda. Nawet żadnych wypadków nie ma.
Zgłoś
Jabulko69 2019-01-30, 12:28
Szanuje za predkosc i umiejetnosci.
Nieszanuje za niszczenie przyrody >
Zgłoś
lylus 2019-01-30, 13:07
Chyba mi się coś zacięło ciągle jeżdżą w kółko a jeszcze żadnego dzwona nie było
Zgłoś
polakwrocek 2019-01-30, 13:54
Też tak umiem.
Na prostej po asfalcie.
Zgłoś
muraaas 2019-01-30, 15:45
Piwo ! I to jest właśnie elita w sportach motorowych. Szkoda że Kubica odpuścił, nadal nie ma komu kibicować.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów