Tak to jest małpie dać karabin...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I się dziwią, że paliwo drożeje, jak tam nawet karabinu trzymać nie potrafią się sami wykończą ...
nie był w syfie to nie czai . gimby zapytajcie starszych wafli albo rodziców co to jest "syf"
Co jak co, ale to gówno waży ok. 8 kg
kurwa 8 kilo!!!! ja pierdole!!!! 8 KILO!!! worek cementu wazy 25!!!! kilo!!!! i jest nieporeczniejszy i jakos sie nie wypierdolilem z zadnym jeszcze. jak skonczysz 2 klase szkoly podstawowej, to 8 kilo juz cie tak nie bedzie przerazalo
brzoza napisał/a:
kurwa 8 kilo!!!! ja pierdole!!!! 8 KILO!!! worek cementu wazy 25!!!! kilo!!!! i jest nieporeczniejszy i jakos sie nie wypierdolilem z zadnym jeszcze. jak skonczysz 2 klase szkoly podstawowej, to 8 kilo juz cie tak nie bedzie przerazalo
Napięcie w majtach wyładuj kurwa obspermując mamie dywan w pokoju, a nie podniecając się, że 5 dni w tygodniu popierdalasz z 25 kilowymi czy chuj wie ile, workami cementu na budowie jako robol po zawodowce
To "gówno" to nic innego jak PK a skrzynka na naboje Pełna waży ok 4 kilo a ile waży całość to nie mam wagi w ręku za to piękne robi dziurki
brzoza napisał/a:
Jak skończę podstawówkę to nie zamierzam napierdalać cementem na budowie za marnego chuja do dupy za godzinę. Także gratuluję kariery zawodowej.
Dane taktyczno-techniczne PKM (w nawiasie PK)
Kaliber: 7,62 mm
Długość broni: 1196 (1173) mm
Długość lufy: 605 mm
Liczba (skok) bruzd: 4 (240 mm)
Długość linii celowniczej: 664 (633) mm
Masa broni: 7,5 (9) kg.
Masa PKMN: 7,9 kg
Masa lufy: 2,4 (2,6) kg.
Masa skrzynki amunicyjnej na 100 nabojów (załadowanej): 3,9 kg.
Kaliber: 7,62 mm
Długość broni: 1196 (1173) mm
Długość lufy: 605 mm
Liczba (skok) bruzd: 4 (240 mm)
Długość linii celowniczej: 664 (633) mm
Masa broni: 7,5 (9) kg.
Masa PKMN: 7,9 kg
Masa lufy: 2,4 (2,6) kg.
Masa skrzynki amunicyjnej na 100 nabojów (załadowanej): 3,9 kg.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów