📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Cytat:
Rammstein zajebisty koncert,polecam calosc,jebnie jak bajka w kinie
shaman01. Taki duży, a przecinków używać nie potrafi, no nieładnie
dla R+ przejechaliśmy 750 km do Gdańska na ostatni koncert.
Kurwa Panowie i Panie co najmniej Polecam! Kosmos!
Polecam jak już temat tu jest
Kurwa Panowie i Panie co najmniej Polecam! Kosmos!
Polecam jak już temat tu jest
Ramsztajn? Śmieszy mnie ta ich pseudometalowa "muzyczka".
To jest prawdziwy heavy metal! No i są cycki
To jest prawdziwy heavy metal! No i są cycki
Jezyk wroga trzeba znac, dlatego wypadaloby chociaż rozumiec niemiecki i rosyjski. Pomijajac angielski - wspolczesna lacine.
P.S.
To jest jedyny rodzaj niemieckiego jaki sprawia mi radosc podczas sluchania.
P.S.
To jest jedyny rodzaj niemieckiego jaki sprawia mi radosc podczas sluchania.
@pisage
nie wiem czy wiesz, ale turasy w Niemczech są niepiśmienni lub półpiśmienni i większość z nich jest "ułomna" językowo. Wiem bo nie raz miałem problem z turasem jak kupowałem samochody z Niemiec, że w papierach coś po turecku kretyn napisał, a później w Polsce trzeba dzwonić bo w urzędzie celnym problemy..
nie wiem czy wiesz, ale turasy w Niemczech są niepiśmienni lub półpiśmienni i większość z nich jest "ułomna" językowo. Wiem bo nie raz miałem problem z turasem jak kupowałem samochody z Niemiec, że w papierach coś po turecku kretyn napisał, a później w Polsce trzeba dzwonić bo w urzędzie celnym problemy..
Nie, bo niemiec
Jestem szczęśliwym posiadaczem DVD. Koncert z 2005 Francja, Nimes Arena. Polecam
Za taką muzyke zawsze piwo
kurwa co za jawna stronniczość jak sie wrzuci coś związanego z muzyką co sie nie podoba moderatorom od razu wywalają
szkoda gadać;/
szkoda gadać;/
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów