📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciotka z Szwablandii gdzie mieszka od zawsze opowiadała mi, że jak nie chcesz żeby w jej mieście turasy zakosili ci radio lub auto to trzeba przy ich kebabach jeździć z na maxa podkręconym Rammmsteinem to wtedy uważają cie za nazistę i tak się boją, że nawet nie podejdą do twojej fury
działa... nigdy nic jej nie zginęło
działa... nigdy nic jej nie zginęło
@Rems
Jest tylko jeden problem. Turasy w Niemczech w przeciwieństwie do Twojej Ciotki rozumieją teksty Rammsteina i wiedzą, że nie ma w nich nic nazistowskiego. Może mają ją za równą babkę, która słucha fajnej muzy?
Jest tylko jeden problem. Turasy w Niemczech w przeciwieństwie do Twojej Ciotki rozumieją teksty Rammsteina i wiedzą, że nie ma w nich nic nazistowskiego. Może mają ją za równą babkę, która słucha fajnej muzy?
Panie Donaldzie, głuptasie. Nie słuchaj już takiej muzyki.
Panie Ostatni, głuptasie. Nie pisz już tych komentarzy..
Oj roofik weź się za robotę bo Cię wydam w tv
shaman01. napisał/a:
machaj bania dla szatana
No. Rammstein ma tyle wspolnego z szatanem, ze az dziwne, ze po takim koncercie dziewczeta nie rodza rogatych dzieci.
wszystko pieknie i ładnie ... ale to jest kurwa po niemiecku !!!!!!!!!!!
Mein Teil ! Wszystkie koncerty Rammsteina są godne uwagi, mają bardzo ciekawe przedstawienia na nich
@Tuiq
a ja polecam trochę mniej internetu a więcej książek ... nie mam problemów z językiem polskim ... chodziło mi tylko że muza fajna ale słowa po niemiecku nie trafiają do większości normalnych (patriotycznych) Polaków ... następnym razem pomyśl zanim coś naskrobiesz ... a zresztą pewnie IQ masz ze 60 więc wybaczam Ci ... IQ60 albo jesteś szkopem
a ja polecam trochę mniej internetu a więcej książek ... nie mam problemów z językiem polskim ... chodziło mi tylko że muza fajna ale słowa po niemiecku nie trafiają do większości normalnych (patriotycznych) Polaków ... następnym razem pomyśl zanim coś naskrobiesz ... a zresztą pewnie IQ masz ze 60 więc wybaczam Ci ... IQ60 albo jesteś szkopem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów