Bardzo ciekawy cover Du Hast...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja tam sobie nabrużdżę...
Wszystko w coverku na plus: Pomysł ciekawy, ludzie zgrani, co prawda wokal zbliżony do Till`a, więc nie powalający... Ale wokalista, choć pewnie kobietom na jego widok kutas nie staje (tym sadolowym oczywiście) nie jest maksymalnie obleśną niewyżytą świnią jak Lindeman. Bardzo przepraszam, ale koleś powinien sobie konia walić w przerwach między numerkami, to mu może przejdzie wprowadzanie kurewstwa jako głównego tematu gitarowego grania. Kurewstwo jest domeną popu i niech tak zostanie! Poza tym nie wiem jak was, ale mnie jakoś nie kręci muzyczna powieść o tym, że kutas knurowatego niemca pasuje do każdej cipy.
Wszystko w coverku na plus: Pomysł ciekawy, ludzie zgrani, co prawda wokal zbliżony do Till`a, więc nie powalający... Ale wokalista, choć pewnie kobietom na jego widok kutas nie staje (tym sadolowym oczywiście) nie jest maksymalnie obleśną niewyżytą świnią jak Lindeman. Bardzo przepraszam, ale koleś powinien sobie konia walić w przerwach między numerkami, to mu może przejdzie wprowadzanie kurewstwa jako głównego tematu gitarowego grania. Kurewstwo jest domeną popu i niech tak zostanie! Poza tym nie wiem jak was, ale mnie jakoś nie kręci muzyczna powieść o tym, że kutas knurowatego niemca pasuje do każdej cipy.
Lepsza jest wersja piosenki Rammsteina - Hitler (przerobione z Sonne).
P.S Nie jestem neonazistą
P.S Nie jestem neonazistą
moim zdaniem mają ciekawy pomysł i jak najbardziej na plus
Do echa powinni zatrudnić Strażnika Teksasu.
kris86 napisał/a:
a ja liczę ze inne kawałki takie też się znajdą
Łap.
Kanał youtube zespołu Van Canto: /user/vancanto
Gościa który robił "uuaaaaałł uuaaaaałł" i tego drugiego co robił "bzzz tyn tyryn upppp ummm" to pewnie usta tak bolały, że przez tydzień mieli zwolnienie lekarskie na robienie minety. Piwo dla nich!
Gość który "spiewa" doskonale naśladuje Till'a (co w sumie nie jest takie trudne, wystarczy być podstarzałym chlejącym i ćpającym na umór Niemcem - piwo dla niego!)
Reszta do wyjebania (no może oprócz tych kolesi z tyłu, bo pedałem nie jestem)
Gość który "spiewa" doskonale naśladuje Till'a (co w sumie nie jest takie trudne, wystarczy być podstarzałym chlejącym i ćpającym na umór Niemcem - piwo dla niego!)
Reszta do wyjebania (no może oprócz tych kolesi z tyłu, bo pedałem nie jestem)
@calmwater
chyba nie do końca rozumiesz teksty rammsteina. Od samego początku ich piosenki to pastisz. Po prostu naśmiewają się z tego co opisujesz jako pasowanie do każdej cipy. To, że Lindemann wygląda jak knur nie podlega żadnej dyskusji, chociaż znam dziewczyny, którym się podoba. Jeśli nie podobają ci się kawałki rammsteina to ich po prostu nie słuchaj.
Co do coveru to jest świetny.
chyba nie do końca rozumiesz teksty rammsteina. Od samego początku ich piosenki to pastisz. Po prostu naśmiewają się z tego co opisujesz jako pasowanie do każdej cipy. To, że Lindemann wygląda jak knur nie podlega żadnej dyskusji, chociaż znam dziewczyny, którym się podoba. Jeśli nie podobają ci się kawałki rammsteina to ich po prostu nie słuchaj.
Co do coveru to jest świetny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów