📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Nie śmieszne i od zawsze wiadomo, że Polsat 2 to same powtórki po kilka odcinków pod rząd.
pierwsza miłość, tylko miłość, love detector prawdę ci powie
Kto jeszcze korzysta z telegazety? Ja na oczy tego już około 4 lat nie widziałem
ja ostatnio na TG godzinę musiałem sprawdzić, bo mi zegarek pad...
tylko ze polsat 2 nadaje dla USA glownie, czyli w nocy! a to i tak sa przwaznie tylko wiadomosci i reklamy dla poloni w usa:) fakt gowno straszne ale Graczykowie i humor ktory tam jest jak dla mnie swietny!!! w stylu braci Marx:) specyficzna gra aktorow nie kazdemu sie podoba ale jest to smieszne:)
3 godziny oglądania pierwszej miłości... po zakończeniu czułabym się jak po komedii romantycznej w multiplexie
Tomaszu napisał/a:
Yyy... Ja? (Jak mi net nie działał... (taa.. tak se tłumacz ^^ ))Kto jeszcze korzysta z telegazety?
de_Vil napisał/a:
Nie wzywaj imienia... Nie o tym chciałem ^^boże co to za zdjęcie z średniowiecza? ;d
Po wstępnej analizie 1 stycznia 2005 godzina 12:06?
Co nie zmienia faktu, że ramówka przez te 5 lat się nie zmieniła(?).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów