18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
qbswwa 2013-10-25, 21:43
trupwwindzie napisał/a:

Przerobiłem swoją starą pracę

Nie oszukuj. Nadal jesteś samotny. A tata bardzo cie kochał w dzieciństwie. Zwłaszcza od tyłu.
Zgłoś
BrunerOvned 2013-10-25, 21:46 1
qbswwa napisał/a:

Nie oszukuj. Nadal jesteś samotny. A tata bardzo cie kochał w dzieciństwie. Zwłaszcza od tyłu.

Aleś ty biedny... Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz się w odbicie.

Idiota.

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
rockface123 2013-10-25, 21:51
pod stołem kutas w formie kabla usb

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
~Angel 2013-10-25, 22:21 35
Prawdziwy sadol ma prawdziwą dzieczynę

Zgłoś
słit_dżizas 2013-10-25, 22:24
Fake - prawdziwy sadol podaruje swojej (wymyślonej oczywiście) dziewczynie czteropak Ludwika do naczyń, a nie słitaśne serduszko. Tak więc to jest jakaś popierdułka, a nie sadol!
Zgłoś
Darkstep 2013-10-26, 0:06
Cytat:

Fake - prawdziwy sadol podaruje swojej (wymyślonej oczywiście) dziewczynie czteropak Ludwika do naczyń, a nie słitaśne serduszko. Tak więc to jest jakaś popierdułka, a nie sadol!

Prawdziwego sadola, nie stać na Ludwika, tym bardziej czteropak.

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
606 2013-10-26, 2:31
Jest Stalker - randka udana.

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
SamSobieBogiem 2013-10-26, 11:52
to dopiero się nazywa GAME OVER

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
GóralWCH 2013-10-26, 11:58 1
Miałem identyczny narożnik w kuchni
Zgłoś
Raven'Atlar 2013-10-26, 12:05 1
Ja też
Te narożniki chyba za darmo rozdawali
Zgłoś
b................o 2013-10-26, 12:05
ooo ide soobie przyciąć w bitwe o śródziemie
Zgłoś
crazy 2013-10-26, 13:26
a znasz jakiegoś smutnego samotnego sadola?
no w sumie racja jest nasz Bongman
Zgłoś
Sick_Stick 2013-10-26, 13:37 1
Za STALKERa kufel zimnego najlepszego

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

jebać cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów