Przerobiłem swoją starą pracę na pewien nie wygrany konkurs i wyszła mi scena z życia samotnego, smutnego sadola ;(
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Przerobiłem swoją starą pracę na pewien nie wygrany konkurs i wyszła mi scena z życia samotnego, smutnego sadola ;(
trupwwindzie napisał/a:
Przerobiłem swoją starą pracę
Nie oszukuj. Nadal jesteś samotny. A tata bardzo cie kochał w dzieciństwie. Zwłaszcza od tyłu.
qbswwa napisał/a:
Nie oszukuj. Nadal jesteś samotny. A tata bardzo cie kochał w dzieciństwie. Zwłaszcza od tyłu.
Aleś ty biedny... Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz się w odbicie.
Idiota.
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Cytat:
Fake - prawdziwy sadol podaruje swojej (wymyślonej oczywiście) dziewczynie czteropak Ludwika do naczyń, a nie słitaśne serduszko. Tak więc to jest jakaś popierdułka, a nie sadol!
Prawdziwego sadola, nie stać na Ludwika, tym bardziej czteropak.
internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
to dopiero się nazywa GAME OVER
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
ooo ide soobie przyciąć w bitwe o śródziemie
a znasz jakiegoś smutnego samotnego sadola?
no w sumie racja jest nasz Bongman
no w sumie racja jest nasz Bongman
Za STALKERa kufel zimnego najlepszego
jebać cebulaków i kato prawicowców!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów