Gdy widzę serce i inicjały jakiejś pary zakochanych wyryte na drzewie uświadamiam sobie, że nie jestem jedynym, który chodzi na randki z nożem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja wszędzie chodzę z nożem. Niby taki kawałek metalu, a jakie poczucie bezpieczeństwa daje
ja chodze z zapalniczka, nozykiem, mala buteleczka benzyny i woreczkiem z sola.
w razie potrzeby torturowania kogos.
w razie potrzeby torturowania kogos.
ja też, zawsze mam przy sobie jakiś nóż zazwyczaj spyderco native stal s30v, EDC. No i bomba w plecaku.
czym wolelibyscie walczyc w pojedynku baton vs noz?
@up
Minigunem.
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
Minigunem.
Oczywiście, że baton(pałka teleskopowa).
Wlasnie taki dylemat zawsze mialem. Baton wiekszy zasieg, ale jak cie jebnie nozem to juz gorzej. Moze dlatego tak mysle, bo batonem nie dostalem. :d
Nie ma żadnej większej filozofii. Bierzesz pałkę i lutujesz w dłoń, lub nadgarstek przeciwnika. Każde trafienie pogruchocze mu palce, lub nadgarstek. Ty się obronisz, a i chuja nie zabijesz, więc nie będzie przypału.
Najpierw zarżnąć później zerżnąć. Albo odwrotnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów