Nie dziwi mnie wcale obserwowany ostatnio skok w górę we wszelakich rankingach Paula Walkera. Był świetnym aktorem, a zwłaszcza wyszła mu ostatnia rola, w której wcielił się w księżną Dianę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A mi się przypomniał kawał.
Idzie księżna Diana do nieba, staje u bramy, a Święty Piotr do niej tako rzecze:
-Słoneczko, zdejmuj z głowy tą koronę, w niebie nie ma podziałów na królów i poddanycj.
-Ale Święty Piotrze, to jest alufelga...
Idzie księżna Diana do nieba, staje u bramy, a Święty Piotr do niej tako rzecze:
-Słoneczko, zdejmuj z głowy tą koronę, w niebie nie ma podziałów na królów i poddanycj.
-Ale Święty Piotrze, to jest alufelga...
Kurwa zaraz gimby zaczną się burzyć, że idola obrażajo...
i.imgur.com/SsoTJBA.png
Najlepszy był w części Tokio Drift.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów