Nie ma za wiele w opisie ale sądząc po pozycji motopizdy doszło do kolizji. Zwróćcie uwagę na pusty dźwięk po kopnięciu leżącego pajaca w łeb.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane bydło na równi z murzynami. Leżącego kopać (w dodatku po wypadku).
To raczej zwykły człowiek który musi dojeżdżać do pracy a nie motopizda
@blcksn pizde to Ty masz zamiast mozgu
widzę Blcksn ma jakieś złe wspomnienia ;D Może go były chłopak nie zabrał swoim skuterkiem na przejażdżkę i teraz się wyżywa na motopizdach
Wiadomo że wypadek to stres ale kopanie rannego to zwykłe zezwierzęcenie. A gimnazjalistom na wakacjach radzę się trochę zastanowić zanim coś napiszą.
Ten w koszuli w kratę mu mówi:
- na dudę nie głosowałeś więc ci się należy
Ten co kopie to z młodzieży wszechmeksykańskiej
A ofiara jak to ofiara się tłumaczy:
- ale ja chciałem głosować, naprawdę chciałem. Właśnie jechałem swój głos oddać... aj karamba
Znowu ten w koszuli:
- ale nie oddałeś i kare poniesiesz teraz. Leż i się módl do boka o przebaczenie
...
sami widzicie co się z tym krajem dzieje
i chujowo, że z dubbingiem jest filmik bo nic nie zrozumie połowa idiotów z tego portalu...
- na dudę nie głosowałeś więc ci się należy
Ten co kopie to z młodzieży wszechmeksykańskiej
A ofiara jak to ofiara się tłumaczy:
- ale ja chciałem głosować, naprawdę chciałem. Właśnie jechałem swój głos oddać... aj karamba
Znowu ten w koszuli:
- ale nie oddałeś i kare poniesiesz teraz. Leż i się módl do boka o przebaczenie
...
sami widzicie co się z tym krajem dzieje
i chujowo, że z dubbingiem jest filmik bo nic nie zrozumie połowa idiotów z tego portalu...
Po czym poznać dzieci na sadisticu?
BlckSkn prowokuje a Ci z bulwersacją odpowiadają "sam jestes pizda" itp.
Ludzie, olejcie to ja pierdole.
BlckSkn prowokuje a Ci z bulwersacją odpowiadają "sam jestes pizda" itp.
Ludzie, olejcie to ja pierdole.
Buty obok, mógł udawać martwego, uniknął by linczu.
NIe wiem o co pasa, ale zrobił coś jakiejś dziewczynce, trudno wywnioskować z kontekstu. Czy potrącił czy jego potrącili bo zrobił jej coś więcej? I tak najlepszy jest strzał z kasu
BlckSn napisał/a:
ganji,
To tylko motopizda, takich można lać w każdej pozycji i o każdej porze.
zrób przysługe i zdychaj zerowcu
Kurwa jak mi się go szkoda zrobiło jak nigdy na sadolu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów