📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To były takie zawody w wyciąganiu. Browar i tak ubezpieczony, spoko .
Myślałem, żeby zażartować ze to powinno być na hardzie.
Ale wtedy pomyślałem, że to moglo być tyskie... A to już obejmuje konwencja genewska chyba.
Nie no, bez sucharowania... Strasznie przesłodzona większość koncerniakow teraz. Jeszcze jakieś holby, staroprameny etc jakoś się trzymają.
Ale wtedy pomyślałem, że to moglo być tyskie... A to już obejmuje konwencja genewska chyba.
Nie no, bez sucharowania... Strasznie przesłodzona większość koncerniakow teraz. Jeszcze jakieś holby, staroprameny etc jakoś się trzymają.
Typowe festyniarskie chrzczone szczochy. Kiedś na festynie wychlaliśmy ze znajomymy po kilka na łeb. Łby po tym następnego dnia napierdalały, jak jasny chuj. Do dzisiaj rzygać mi się chce, jak widzę taki kolor nalewanego piwśka w plastikowym kubku... Jasne "pełne", buahahah...
Właśnie dlatego barman to największa hańba rodziny, zaraz po bariście
sothis napisał/a:
Myślałem, żeby zażartować ze to powinno być na hardzie.
Czeskie, Radegast i Bernard. Polacy poza małymi browarami rzemieślniczymi, to za chuja piwa nie potrafią wyprodukować.
baronturbina napisał/a:
Czeskie, Radegast i Bernard. Polacy poza małymi browarami rzemieślniczymi, to za chuja piwa nie potrafią wyprodukować.
A wypraszam sobie, portery nawet koncernowe mamy na przyzwoitym poziomie. A jeśli liczyć Kormorana jako koncerniak, to już top światowy w sumie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów