Polecam oglądać całość jaka jest prawda i że jesteśmy mrówkami którymi sterują monarchie. Dla niecierpliwych od 1:30
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kurwa głupota aż kipi w tych komentarzach. Jak w ogóle można wierzyć że jest jakaś wąska grupa ludzi, która trzyma władzę nad światem. No kurwa jak??? Bez dowodów, bez zastanowienia! I to piszą te same zjeby, które śmieją się z Macierewicza, że jest wariatem. A mi się wydaje, że macie dużo z nim wspólnego... .
A konkurs na najgłupszy komentarz wygrywa bezapelacyjnie diabelx_666 - " niejeden w rurkach poszedłby za kraj " .
Skąd ty możesz wiedzieć, kto by poszedł za kraj a kto nie (pomijając w ogóle czy pójście ma w danym momencie sens) ? Przecież nawet sam nie możesz być pewny czy byś poszedł walczyć - nie wiesz jakbyś się zachował, bo nigdy nie miałeś takiego doświadczenia. Więc jakim kurwa prawem możesz pisać, że więcej by takich poszło niż innych- co to za pierdolenie głupot? Taki jesteś obrońca ojczyzny, taki odważny? Przeczytaj sobie chociażby "Na zachodzie bez zmian" zobaczysz co wojna robi ze zwykłymi ludźmi . Że z cywila to praktycznie zawsze pizda a nie żołnierz.
I tak wątpię, żebyś to przeczytał, podejrzewam, że zaraz w głowie zaświta, że nie posłuchasz się mnie - "bo duma nie pozwala, bo ktoś mi ciśnie i nie będę go słuchał" , i w taki oto sposób wrócisz słuchać rapsów jakiegoś typa który pierdoli o illuminati.
A konkurs na najgłupszy komentarz wygrywa bezapelacyjnie diabelx_666 - " niejeden w rurkach poszedłby za kraj " .
Skąd ty możesz wiedzieć, kto by poszedł za kraj a kto nie (pomijając w ogóle czy pójście ma w danym momencie sens) ? Przecież nawet sam nie możesz być pewny czy byś poszedł walczyć - nie wiesz jakbyś się zachował, bo nigdy nie miałeś takiego doświadczenia. Więc jakim kurwa prawem możesz pisać, że więcej by takich poszło niż innych- co to za pierdolenie głupot? Taki jesteś obrońca ojczyzny, taki odważny? Przeczytaj sobie chociażby "Na zachodzie bez zmian" zobaczysz co wojna robi ze zwykłymi ludźmi . Że z cywila to praktycznie zawsze pizda a nie żołnierz.
I tak wątpię, żebyś to przeczytał, podejrzewam, że zaraz w głowie zaświta, że nie posłuchasz się mnie - "bo duma nie pozwala, bo ktoś mi ciśnie i nie będę go słuchał" , i w taki oto sposób wrócisz słuchać rapsów jakiegoś typa który pierdoli o illuminati.
BlckSn napisał/a:
Wiesz co, napiszę Ci coś jako dj i producent muzyczny. To, że nie lubisz danej muzyki nie oznacza, że musisz pisać, że jest chujowa. Zasada jest prosta, nie słuchasz jej, bo Ci się nie podoba, to nie wpierdalaj jej do worka z napisem "gówno", bo właśnie w taki sposób się zachowujesz jak ostatni ignorant. Na swoim koncie mam mnóstwo zagranych imprez, niektóre z nich były z mieszanymi gatunkami muzycznymi których nie lubię i co, z tego powodu miałem na tej imprezie może nie zagrać albo rzucać tam tekstami do kumpli po fachu "grasz chujową muzykę"? Nie tędy droga, ziomeczku. Każdy ma swoje gusta a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje więc jeżeli nie lubisz danego gatunku, to dorośnij i nie siej hejterstwa w sieci jak pizdowaty 15 latek.
Ale rap jest chujowy. Nie wiem gdzie ty ignorancję ignorancie widzisz.
Ambroży napisał/a:
Widać, że nie siedzisz w temacie więc milcz, ciemnoto.Kurwa głupota aż kipi w tych komentarzach. Jak w ogóle można wierzyć że jest jakaś wąska grupa ludzi, która trzyma władzę nad światem. No kurwa jak???
Jesteś producentem? Podeślij mi więc na pw coś swojego o ile to nie jest jakiś chujowy rap, bo to średnio ogarnięta małpa potrafi zagrać
@Guwnojat kurwa i ja jestem "ciemnotą" . Weź typie, chcesz mi powiedzieć, że jeśli ktoś nie wierzy w te brednie które ktoś nawija w jakimś chorym słowotoku jest kretynem?
Masz szansę udowodnić mi i całemu światu, że illuminati to prawda, że mamy wielki globalny spisek, że kurwa ci ludzie decydują nawet o tym, czy w moim osiedlowym sklepie podniosą cenę buraków! No proszę udowadniaj. Bo najłatwiej kogoś od ciemniaków zwyzywać.
Aha i żeby nie było- to Ty twierdząc , że coś istnieje masz obowiązek to udowodnić. Ja- jako, że ciężko jest udowodnić "nieistnienie" czegokolwiek czekam aż mnie oświecisz. Choć szczerze wątpię, abyś był w stanie- nie bez powodu wybrałeś taki a nie inny nick .
Masz szansę udowodnić mi i całemu światu, że illuminati to prawda, że mamy wielki globalny spisek, że kurwa ci ludzie decydują nawet o tym, czy w moim osiedlowym sklepie podniosą cenę buraków! No proszę udowadniaj. Bo najłatwiej kogoś od ciemniaków zwyzywać.
Aha i żeby nie było- to Ty twierdząc , że coś istnieje masz obowiązek to udowodnić. Ja- jako, że ciężko jest udowodnić "nieistnienie" czegokolwiek czekam aż mnie oświecisz. Choć szczerze wątpię, abyś był w stanie- nie bez powodu wybrałeś taki a nie inny nick .
rurki to był głupi przykład. ale jak widac niektórzy nie skumali. BlckSn, i Ambroży, dwa najwieksze zjeby. tłumacze - ambroży któremu bóg nawet nie pomoże... jak widac Ty za kraj bys nie poszedł. o wojnie chuja wiesz, o iluminati tym bardziej, więc twoja wypowiedz spływa po mnie. taki jestem mocny? tak jestem. nosze rurki? tak czasem nosze bo moja piękna Kobieta lubi mnie w nich. kobieta ktorej ty pewnie nie masz. masz z tym problem? nie boje sie przypierdolic niejednemu frajerowi z dresie (nie ubliżając facetom w dresie, zaznaczam "facetom!") mam umiejętności dużo większe niż ty o czym też sie nie przekonasz. Ty za to napierdalasz codziennie na kebab z ziomeczkami i masz w chuju co sie bedzie działo za kilka lat. masz w chuju że Twój dziadek walczył za kraj. domyślam sie też gnoju że swoją edukacje skonczyłes pewnie na samochodówce wiec z kim tu dyskusja. chujów sto ciapackich ci w dziób. wróg kraju to mój wróg. Ty jesteś jednym z nich.
@diabelx_666 nagadałeś się, to teraz idź do kibla i sobie sklep bo za duże ciśnienie masz. Przechwałki typu "najebałem temu i temu" są co najmniej żałosne. "mam umiejętności dużo większe niż ty o czym też sie nie przekonasz." i jak to chcesz udowodnić? A może on ma większe i byś srogiego zonka pajacu zaliczył. Zjebem ty jesteś padalcu bo faktycznie wypowiadasz się o rzeczach, o których nie masz pojęcia. Ty masz kurwa błaźnie pojęcie o wojnie. Bo co, grałeś w CoD albo w BF? Weź wciśnij te swoje rurki i pozapierdalaj na rowerku bo tylko tyle jesteś w stanie zrobić. Tylko pilnuj żeby czapeczka ci nie spadła,
ganji napisał/a:
Co on pierdoli. Niech się lepiej weźmie za jakąś robote.
Pierdoli jak nasi "kochani" politycy.
BlckSn, mam dużo więcej z wojskiem do czynienia gnoju niż Ci sie wydaje. a ty jak zwykle nie na temat pedale. jebany leszczyku. pierdolić hejterów frajerów takich jak ty, co zamiast ruszyć bańką to najpierw pierdolą od rzeczy. kamienie z bruku jeszcze będą latały a ty bedziesz kurwa ze strachu siedział zamkniety w piwnicy z twojego starego chujem w dupie!. gardze takimi kmiotami jak ty frajerzyno. gdybym był zwykłym pseudoobywatelem jak ty i spędzał codziennie dnie pod trzepakiem i nie miał porządnej pracy która wiąże sie z konsekwencjami to byśmy sie odwiedzili zakładam że masz 150cm wzrostu i z 50kg wagi a mama codziennie przynosi do komputera jedzenie i ciepłą herbatke. srał na ciebie cały wszechświat siurku. dla mnie koniec dyskucji. Pierdol Sie!
@diabelx_666 ojciec to może ciebie w dupsko popycha skoro tyle o tym wspominasz. Z wojskiem to masz tyle wspólnego, że przechodzisz może czasem obok koszar. Za to ty wielki wojowniku w rurkach będziesz na czele raczej tobą będą rzucać bo nawet kostki nie uniesiesz pizdeczko. Jeżeli już mamy się uzewnętrzniać to od 6 lat mieszkam z dala od domu i utrzymuję się sam pizdusiu. Poćwicz trochę polski "obywatelu".
Ja pierdolę, same pedały. Jak można nosić rurki? Kurwa?!
Jak twoja kobieta cię w nich lubi, to już jej problem.
A to, że jesteś pizdą - Twój.
Jak twoja kobieta cię w nich lubi, to już jej problem.
A to, że jesteś pizdą - Twój.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów