Polecam oglądać całość jaka jest prawda i że jesteśmy mrówkami którymi sterują monarchie. Dla niecierpliwych od 1:30
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Muzyka od 5:18
Urynoterapeuta napisał/a:
Oczywiście nie obyło się bez zjebanego ignoranta muzycznego. Wracaj do klocków, brudasie.Muzyka od 5:18
Kolejny odkrywca ameryki o zjebanym kwadratowym pysku który sepleni do jednostajnego umcy umcy? podziękuję
"Oczywiście nie obyło się bez zjebanego ignoranta muzycznego. Wracaj do klocków, brudasie." i kto to mówi?
@Grzegorz.C czy w ogóle to włączyłeś?
Ale czym tu się jarać? Kolejny rapozjeb i jego mundrości. IQ równie wysokie co jego obuwie.
Uderz w stół... Właśnie po Waszych komentarzach widać, jakimi jesteście zniewolonymi ludźmi. I wcale nie chodzi o wiarę w teorie spiskowe związane z illuminatami
Pozdrawiam i powodzenia w otwieraniu oczu, bo bycie niewolnikiem to przykra rzecz, a najciężej jest zdać sobie z tego sprawę i przyznać się przed samym sobą.
Pozdrawiam i powodzenia w otwieraniu oczu, bo bycie niewolnikiem to przykra rzecz, a najciężej jest zdać sobie z tego sprawę i przyznać się przed samym sobą.
wetheppl napisał/a:
Piwo dla tego kto wytłumaczy jak to znalazło się na głównej
Śpieszę z pomocą. Otóż znalazło się to na głównej, ponieważ część użytkowników piwkuje wszystko co wiąże się z tym czymś co nazywają muzyką i spuszczają się nad każdym "przekazem". Generalnie banda troglodytów, którym jak ktoś czegoś nie wyrymuje to nie załapią.
Widać, że większość komentujących już jest zaczipowana i zniewolona przez masonów.
Grusziss, tu nie chodzi o gatunek muzyczny czy "sepleniącego" rapera. Podejrzewam, że większość z Was nawet tego nie włączyła, więc tym razem ja śpieszę z pomocą - on wcale nie rapuje, więc Wasze uszy nie ucierpią.
Ale to jest zwyczajnie slabe. Aspiracje lamania lodow niewiedzy, z wykorzystaniem chomika sa nieskuteczne.
@gepardcheetah owszem nie włączyłem, bo jak widzę "raper" albo jakiś kretyński pseudonim typu araknoid, ak 47, tetris czy inny kękę to omijam to. Szkoda moich uszu na to.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów