📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakiś upośledzony korkodyl, dlaczego nie zaczął się na krokodyli sposób kręcić ?
baronturbina napisał/a:
Super. Ciekawe podejście do tematu. A czy uważasz że homoseksualiści mogli by adoptować dzieci?
Jak patrze na efekt końcowy czyli ciebie ,to nie wiem czy to dobry pomysł
konto-smerf napisał/a:
Jak patrze na efekt końcowy czyli ciebie ,to nie wiem czy to dobry pomysł
Co wtedy czujesz? Ciekawość czy bardziej, narastające podniecenie. Lubisz patrzeć na spermę?
baronturbina napisał/a:
Co wtedy czujesz? Ciekawość czy bardziej, narastające podniecenie. Lubisz patrzeć na spermę?
Chyba ci się sekcje pomyliły.Nie mierz wszystkich swoją miarą. To że ciebie kręci widok kutasa to nie znaczy że każdy ma taki sam pogląd w tej kwestii
[ Dodano 2024-09-07, 16:33 ]
smc napisał/a:
@: spróbuj z tym palcem, to naprawdę uspokaja.
Nie mam zamiaru wsadzać nic drugiemu mężczyznie w dupe, ale dzięki za rade.
konto-smerf napisał/a:
Nie mam zamiaru wsadzać nic drugiemu mężczyznie w dupe, ale dzięki za rade.
Lepiej koleżance
Zaspokojony seksualnie mężczyzna jest spokojniejszy. Nie traktuje innych jako potencjalnych rywali, tylko jako przyjaciół.
Peace
smc napisał/a:
Lepiej koleżance
Zaspokojony seksualnie mężczyzna jest spokojniejszy. Nie traktuje innych jako potencjalnych rywali, tylko jako przyjaciół.
Peace
A to że koleżanka ma na imię Hihi Kalisiak to inna sprawa.
No nie można było tego przewidzieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów