📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli wystarczy wpleść żarcik tak, aby kakałowi się nie pokapowali.
A co jak murzyni kręcą wentylatorem od komputera? Siedzą tam i kręcą, a ty grasz/przeglądasz internet godzinami.
Core 2 duo to 6 murzynów, ja mam 4 rdzenie 4 wątki czyli mam 24 murzynów, ktoś podskoczy kurwa?
@up
nie byle jaki laptop
Owszem, nie jest to tak potężny układ jak Twój, szczególnie, że nie potrzebuję jakiegoś monstrum (no i overclocking laptopów może się skończyć nie ciekawie).
Ale mam 8 wątków i tylko to się liczy kuhwaaaa !!!!
A co do HT, to szczerze mówiąc nie narzekam i nie zauważyłem żadnych negatywnych efektów
nie byle jaki laptop
Owszem, nie jest to tak potężny układ jak Twój, szczególnie, że nie potrzebuję jakiegoś monstrum (no i overclocking laptopów może się skończyć nie ciekawie).
Ale mam 8 wątków i tylko to się liczy kuhwaaaa !!!!
A co do HT, to szczerze mówiąc nie narzekam i nie zauważyłem żadnych negatywnych efektów
@up: Jaki laptop by to nie był - jestem tradycjonalistą. Dla mnie zawsze laptop zostanie do pracy a nie do gier. Może jestem stary, może powinienem zmienić przyzwyczajenia? Niee
Swoją drogą co skusiło Cię do kupna takiego laptopa? Za tą cenę poskładałbyś komputer na którym pograłbyś w najnowsze gry przez ~6 lat... szkoda tylko że te najnowsze gry są strasznie chujowe
Dla mnie z najnowszych gier to tylko Mirrors Edge 2. Co kilka lat pojawiają się niezłe produkcje. To już nie te czasy kiedy Unreal 99 walczył z Quake III. Do dzisiaj mam oryginały na półce i grywam...
Swoją drogą co skusiło Cię do kupna takiego laptopa? Za tą cenę poskładałbyś komputer na którym pograłbyś w najnowsze gry przez ~6 lat... szkoda tylko że te najnowsze gry są strasznie chujowe
Dla mnie z najnowszych gier to tylko Mirrors Edge 2. Co kilka lat pojawiają się niezłe produkcje. To już nie te czasy kiedy Unreal 99 walczył z Quake III. Do dzisiaj mam oryginały na półce i grywam...
Kurwa mać. Temat o dobrych reklamach a tutaj nawijają o kurwa procesorach...
miomol, cóż, cena była promocyjna bo jedynie 4 000 polskich dinarów A przeszedłem na laptopy bo nawet teraz odpisuję Ci leżąc w łóżku - wygoda i mobilność, nic więcej. Mogę go zabrać na uczelnię lub nawet do kibla i nie jest tak głośny jak stacjonarny. Wiem, że dziś za 1500zł można pokusić się o konfigurację na takim samym poziomie jak mój laptop, ale jest mimo wszystko w laptopach jakaś magia, która sprawia, że przestajesz korzystać ze stacjonarnego... acz planuję po skończeniu studiów skręcić sobie jakieś stacjonarne monstrum i na dodatek kupić Xklocka One właśnie dla Mirrors Edge (Faith!), Tom Clancy's Division i Quantum Break od Remedy (jebany M$ z ich exlusivami, dobrze wiedzą skurwysyny, że nikt nie kupiłby konsoli, gdyby wszystkie gry były dostępne na PC). Największą mam wyjebkę z konsol po E3 które zakończyło się parę dni temu - podniecają się, że konsole będą mogły udźwignąć "aż" do 64 graczy, podczas gdy na PC już w BF2 grałem na skalowanych mapach w 128 graczy (a to był bodajże 2008, jeśli nie wcześniej). Konsole to największy wróg graczy i nie piszę tego jako zadeklarowany gej... e, znaczy się PCtowniec, a jako osoba, która patrzy na cały ten tygiel z boku
A co do grania, to poprzednio miałem Toshibę A200 (Core2Duo 2Ghz, 2GB ram, Radeon HD2600), która w ogóle nie była obliczona na gry, a grałem na niej właśnie 6 lat i ostatnią grą jaką na niej przeszedłem był Crysis 2 (na otwartych przestrzeniach to się suka cięła) więc sądzę, że i ten wytrzyma jeszcze z 3 lata, zanim twórcy nauczą się wyciskać maksimum z nowych konsol
Zgadzam się również, że wiele gier jest dziś chujowych z Crysisem 3, AC3 i Remember Me na czele, ale są i dziś niezwykle grywalne produkcje jak Shogun 2: Fall of Samurai, BioShock Infinite (choć to już nie to co oryginał), Metro: Last Light lub Company of Heroes 2.
Ja osobiście nie mogę się doczekać Rome II Total War, w którym miasta w końcu się będą rozrastać wraz z rozwojem (no i mnóstwo nowych usprawnień które mam w dupie, bo to o rosnących miastach marzyłem )
Zapoznaj się proszę z tym gameplayem (prowadzący to jebana szmata, domaga się szalonych słoni, a zapytany o konfigurację kompa wykrztusza wieloznaczne "eeeee... i5.", ale oprócz jego komentarzy jest to całkiem przyjemny gameplay) - uk.gamespot.com/e3/total-war-rome-ii-e3-2013-stage-demo-6410148/
PS: co jak co, ale ja do tej pory lubię sobie odpalić Fallouta 1 i Arcanum, żeby poczuć się znów gówniarzem z 2001 roku... Ech, kiedyś mimo wszystko gry nie robili tylko dla kasy, a taki Carmack był znany dzięki swoim osiągnięciom, a nie jak jakiś jebany Cliff Bleszinski który zyskał sławę, bo z jakiegoś powodu zrobili go twarzą "gry dla ciot" aka "chowaj się za ścianą boś pizda" aka Gears of War
A co do grania, to poprzednio miałem Toshibę A200 (Core2Duo 2Ghz, 2GB ram, Radeon HD2600), która w ogóle nie była obliczona na gry, a grałem na niej właśnie 6 lat i ostatnią grą jaką na niej przeszedłem był Crysis 2 (na otwartych przestrzeniach to się suka cięła) więc sądzę, że i ten wytrzyma jeszcze z 3 lata, zanim twórcy nauczą się wyciskać maksimum z nowych konsol
Zgadzam się również, że wiele gier jest dziś chujowych z Crysisem 3, AC3 i Remember Me na czele, ale są i dziś niezwykle grywalne produkcje jak Shogun 2: Fall of Samurai, BioShock Infinite (choć to już nie to co oryginał), Metro: Last Light lub Company of Heroes 2.
Ja osobiście nie mogę się doczekać Rome II Total War, w którym miasta w końcu się będą rozrastać wraz z rozwojem (no i mnóstwo nowych usprawnień które mam w dupie, bo to o rosnących miastach marzyłem )
Zapoznaj się proszę z tym gameplayem (prowadzący to jebana szmata, domaga się szalonych słoni, a zapytany o konfigurację kompa wykrztusza wieloznaczne "eeeee... i5.", ale oprócz jego komentarzy jest to całkiem przyjemny gameplay) - uk.gamespot.com/e3/total-war-rome-ii-e3-2013-stage-demo-6410148/
PS: co jak co, ale ja do tej pory lubię sobie odpalić Fallouta 1 i Arcanum, żeby poczuć się znów gówniarzem z 2001 roku... Ech, kiedyś mimo wszystko gry nie robili tylko dla kasy, a taki Carmack był znany dzięki swoim osiągnięciom, a nie jak jakiś jebany Cliff Bleszinski który zyskał sławę, bo z jakiegoś powodu zrobili go twarzą "gry dla ciot" aka "chowaj się za ścianą boś pizda" aka Gears of War
Gdzie niby kurwa jest ten rasizm ?!
Komuś już chyba lewactwo doszczętnie wyprało mózg skoro sądzi że tu jest rasizm .
Bo czarnuch nie może klękać i biały nigdy nie może być ważniejszy bo to jest już rasizm tak ?
Każdy kto uważa że te reklamy to rasizm niech wypierdala do afryki tam zobaczy co to jest prawdziwy rasizm jak go rozjebią czarnuchy .
Komuś już chyba lewactwo doszczętnie wyprało mózg skoro sądzi że tu jest rasizm .
Bo czarnuch nie może klękać i biały nigdy nie może być ważniejszy bo to jest już rasizm tak ?
Każdy kto uważa że te reklamy to rasizm niech wypierdala do afryki tam zobaczy co to jest prawdziwy rasizm jak go rozjebią czarnuchy .
Severitus wow filmik z 2000 roku... A teraz powiedz mi jak to wyglądało wtedy w kategorii cena/wydajność.
@Dranzes, miomol, DUST DEVIL
No fajnie fajnie... A ja mam dziewczynę i życie towarzyskie, więc i tak wygrałem
No fajnie fajnie... A ja mam dziewczynę i życie towarzyskie, więc i tak wygrałem
@Esham
Przeszedłem kilka dziewczyn. Najpierw masz kilka ciekawych qestów ale później fabuła liniowa, mało golda a o itemach zapomnij. Wszystkie bonusy dodatkowo płatne [tzw. ukryte płatności].
Różnią się tylko grafiką.
Przeszedłem kilka dziewczyn. Najpierw masz kilka ciekawych qestów ale później fabuła liniowa, mało golda a o itemach zapomnij. Wszystkie bonusy dodatkowo płatne [tzw. ukryte płatności].
Różnią się tylko grafiką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów