📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kurwa, powtarzam to od tylu lat a albo mnie bluzgaja albo nie chca sluchac...
Już jest jedna rasa, humanoidalna...
Wystarczy, że każda rasa będzie się trzymała swojego miejsca na ziemi i będzie git.
Kilkadziesiąt lat temu był jeden taki co Cię wyprzedził z tym pomysłem.
@GoldRoger777
Hitler wcale nie chciał tępić innych ras. Szanował skośnych, szanował też ciemnych (nie miał np. nic przeciwko Hindusom Arabom).
Hitler wcale nie chciał tępić innych ras. Szanował skośnych, szanował też ciemnych (nie miał np. nic przeciwko Hindusom Arabom).
To nie rozwiąże problemu. ruscy i niemcy to taka sama rasa jak my niestety
Ale w sumie do czego dąży ideologia multikulti?
Właśnie do wymieszania się wszystkich ras i powstanie w ten sposób jednej rasy. Taki rasizm tolerancyjny.
I teraz zamiast 'ładnego' widoku kolorowych ludzi na ulicach, po kilku pokoleniach będziemy mieć ludzi niczym nie wyróżniających się od drugich, takie szare społeczeństwo.
Rasizm poniekąd chroni daną kulturę. Pozwala jej przetrwać, zachować dziedzictwo. Czyż to nie walka o przetrwanie?
Właśnie do wymieszania się wszystkich ras i powstanie w ten sposób jednej rasy. Taki rasizm tolerancyjny.
I teraz zamiast 'ładnego' widoku kolorowych ludzi na ulicach, po kilku pokoleniach będziemy mieć ludzi niczym nie wyróżniających się od drugich, takie szare społeczeństwo.
Rasizm poniekąd chroni daną kulturę. Pozwala jej przetrwać, zachować dziedzictwo. Czyż to nie walka o przetrwanie?
Źródło widać czarno na białym. ...
Widać, że już masz skłonności niewolnicze. Biało na czarnym kolego ... Dokonaj wyboru po której jesteś stronie, jeszcze nie jest za późno ... Chyba, że jesteś czarny to chuj Ci w dupe i łańcuch na szyje.
Widać, że już masz skłonności niewolnicze. Biało na czarnym kolego ... Dokonaj wyboru po której jesteś stronie, jeszcze nie jest za późno ... Chyba, że jesteś czarny to chuj Ci w dupe i łańcuch na szyje.
To ludzie będą się tłuc o religię, a później kolor włosów czy oczu, taka natura...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów