📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Trening przed poprawczakiem i więzieniem
To za floyda maly kurwiu...
niech zapłoną krematoria, niech przetopi sie historia
Ja tylko przypominam, że w logo jest "codzienna dawka czarnego humoru", a nie "rasistowskiego humoru". Miało się coś poprawić, a tu okazuje się, że zamiast kwękać po sundajsku, zaczęło skrzeczeć po halicku. Przykro...
Najbardziej to chyba jest mi przykro, że zawiodłem się na Tobie jako człowieku, Hal.
Najbardziej to chyba jest mi przykro, że zawiodłem się na Tobie jako człowieku, Hal.
Caramon napisał/a:
Dlaczego mam odmawiać sobie człowieczeństwa piętnując plądrowanie, podpalenia i pobicia białych przez czarnych? W imię czego mam udawać ze nic się nie dzieje albo udawać ze BLM to wspaniała sprawa?
bronksy napisał/a:
Spytaj swojego ojca
Na szczescie nie ma go juz na tym swiecie. Nie musi patrzec na takie scierwa jak ty. Poza tym gdyby zyl to wyrwalby takiego chwasta jakim jestes.
zabilbym te male czarne gowna jakby tak moje dziecko potraktowane zsotalo a starych to bym rabal maczeta powolutku
boo napisał/a:
Za dobrze ci sie zyje cwelu?
Ojciec tego dzieciaka, zachodni Europejczyk, prawdopodobnie wlasnie zlizuje sperme innego typa z pizdy swojej zony i dziekuje za zdrowy posilek.
Dzieciak pewnie jest uczony, ze jest ohydnym, bialym smieciem i ma sie zachowywac tak jak przystalo komus w tej klasie spolecznej.
Nigdy nie pozwalajcie sobie wmowic, ze biali to monolityczna grupa. Slowianie to zupelnie osobna grupa etniczna, o zupelnie innym przysposobieniu i usposobieniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów