18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Rasputin o końcu świata
p................a • 2013-08-15, 21:00
Mam wiadomość dla zawiedzionych niespełnieniem przepowiedni Majów(a właściwie wymysłów na podstawie ich kalendarza) o końcu świata. Otóż najbliższa planowana data to 23 sierpnia 2013 czyli już za 8 dni Kto tym razem przewidywał? OnGrigorij Jefimowicz Rasputin. Kto nie zna, krótko wyjaśnię.
Rasputin bywa dziś uznawany za mnicha-mistyka, demona a nawet Szatana a rosyjski car Mikołaj II i jego dwór uważali go za swoistego guru. Człowiek ten, zwykły chłop najpewniej, pojawił się znikąd na dworze cara i podobno uleczył jego syna z hemofilii(taka choroba,że krew nie krzepnie). Czynem tym zasłużył na bycie faworytem i w końcu doradcą cara. Gość miał talent do bycia charyzmatycznym guru(wysoki,hipnotyzujące oczy) i wkrótce zdobył fanatyczne uwielbienie carskiej rodziny i dworu. Doradzał więc carowi, używając swych rzekomych mistycznych mocy a w międzyczasie zajmował się tym, z czego również dziś słynie. Wielbieniem uciech stołu i łoża. To w końcu doprowadziło do spisku na jego życie by uwolnić cara od jego wpływu i ciekawego morderstwa. Spiskowcy najpierw go otruli.Nic.Wpakowali mu więc wiele kulek z pistoletów i zmiażdżyli czaszkę.Wzięli go potem do bagażnika samochodu i wywieźli nad rzekę, po czym oplątali łańcuchami i wrzucili do rzeki.To już go ubiło, jak stwierdziła komisja badawcza.Podobno żył jeszcze, gdy go wrzucali bo wyplątał jedną rękę

No ale wróćmy do końca świata. Rasputin zostawił po sobie zbiór przepowiedni, lub opowiastek które się dopasowały do późniejszych wydarzeń, jak twierdzą inni.Zbiór ten zabrało KGB z oczywistych powodów. Jeśli wierzyć, że były to przepowiednie, to prawidłowo mówił o:
-zabiciu carskiej rodziny i nadejściu komunistów
-upadku ZSRR i komunizmu
-dojściu Hitlera do władzy
-lądowaniu na Księżycu.
Opisał też rzeczy, które się nie wydarzyły, takie jak:
-przejęcie władzy przez islamistów w Arabii Saudyjskiej,Iraku i Kuwejcie w 2007 roku(tu chyba daty i kraje pomylił)
-dojście do władzy chrześcijan w USA i nowa krucjata przeciw Wschodowi, mająca trwać 7 lat i przynieść rzezie milionów(to chyba jest w trakcie przygotowań, sądząc po ekspansji islamu)

A jak ma wyglądać koniec świata? "Ogień pochłonie wszystkie istoty, a planeta spowije się żałobną ciszą" Mało oryginalna wizja apokalipsy, trzeba przyznać.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Snaku 2013-08-15, 21:12 11
To już chyba będzie piąty koniec świata, który osobiście przeżyję

Czytając ten artykuł przypomniało mi się, że właśnie dziś, gdy odsypiałem nockę śnił mi się koniec świata.

Siedziałem w robocie, radyjko grało, maszyny szły gdy nagle w radiu transmisja została przerwana i jakaś przemiła pani obwieściła, że to ostatnie chwile ludzkości i zaraz wszystko pierdolnie. Po czym radyjko zgasło, maszyny zgasły, zapadła cisza w chuj i tylko słychać za chwilę głuchy dźwięk jakby meteoryt pierdolnął gdzieś niedaleko. Siadłem sobie przy ścianie i czekam, aż dojdzie fala uderzeniowa i wszystko rozpierdoli. I czekam, czekam już jakąś minutę, gdy dopiero dochodzi do mnie, że kurwa leżę w łóżku ;x. Fajny realistyczny sen, z którego później można się pośmiać. Chyba, że okaże się snem proroczym

W sumie, to nie wiem, po chuj to tu napisałem, pewnie pragnę najebać się dziś wirtualnymi piwami.

Enjoy, możesz scrollować dalej.
Zgłoś
Hans-Kloss 2013-08-15, 21:34
Cytat:

Grigorij Jefimowicz Rasputin. Kto nie zna, krótko wyjaśnię.
Rasputin bywa dziś uznawany za mnicha-mistyka, demona a nawet Szatana a rosyjski car Mikołaj II i jego dwór uważali go za swoistego guru. Człowiek ten, zwykły chłop najpewniej, pojawił się znikąd na dworze cara i podobno uleczył jego syna z hemofilii(taka choroba,że krew nie krzepnie). Czynem tym zasłużył na bycie faworytem i w końcu doradcą cara. Gość miał talent do bycia charyzmatycznym guru(wysoki,hipnotyzujące oczy) i wkrótce zdobył fanatyczne uwielbienie carskiej rodziny i dworu. Doradzał więc carowi, używając swych rzekomych mistycznych mocy a w międzyczasie zajmował się tym, z czego również dziś słynie. Wielbieniem uciech stołu i łoża. To w końcu doprowadziło do spisku na jego życie by uwolnić cara od jego wpływu i ciekawego morderstwa. Spiskowcy najpierw go otruli.Nic.Wpakowali mu więc wiele kulek z pistoletów i zmiażdżyli czaszkę.Wzięli go potem do bagażnika samochodu i wywieźli nad rzekę, po czym oplątali łańcuchami i wrzucili do rzeki.To już go ubiło, jak stwierdziła komisja badawcza.Podobno żył jeszcze, gdy go wrzucali bo wyplątał jedną rękę

To nie prawda! Znam Rasputina kolo robi zajebistą Wóde!
Zgłoś
g................1 2013-08-15, 21:35
KGB nie było w tamtych czasach.
Zgłoś
sleper 2013-08-15, 21:48 11
Hehe 23 kończy mi się urlop
Zgłoś
E................k 2013-08-15, 21:51
A tam może się palić , wypierdalam na księżyc .
Zgłoś
RockyWood 2013-08-15, 22:03
i chuj w bombki strzeli! - na wrzesień mam urlop wpisany ehhh...
Zgłoś
p................a 2013-08-15, 22:19
Cytat:

KGB nie było w tamtych czasach.

a czy napisałem, że od razu mu to zabrali? To później wpadło im w łapy.
Zgłoś
Johny212 2013-08-15, 22:36 2
Rasputin, Rasmiedwiediew, Rasobama, Rastusk...
Zgłoś
Hans-Kloss 2013-08-15, 22:44 34
Zgłoś
Yggdrasil 2013-08-16, 0:22 9
Cytat:

nowa krucjata przeciw Wschodowi, mająca trwać 7 lat i przynieść rzezie milionów

No, rycerze Chrystusa, kto jest gotów na wyprawę po skarby i odpuszczenie grzechów? Zaniesiemy krzyż, ogień i miecz na ziemie saracenów. Mam w domu młot, siekierę i zestaw noży, kto chętny proszony jest o natychmiastowy kontakt
Zgłoś
Ghostface 2013-08-16, 2:12 4
Który to już koniec świata, który przeżyliśmy? 9, 10? Przyszłemu pokoleniu trudno będzie pobić ten rekord ;d
Zgłoś
I................o 2013-08-17, 16:08 2
Znam legende tego hardego skurwysyna, ale z tym meteorytem jest coś na rzeczy bo moja stara pierdoliła o jakiś meteorach 24, czy 23 sierpnia, więc może coś będzie. Ale żeby pomór masowy to wątpie. Jeśli już to mogło by w hamerykańców pierdolnąć, sodomici pierdoleni, zachciało im się legalizacji pedalstwa...
Zgłoś
2................d 2013-08-17, 20:22 2
faktycznie koleś ma hipnotyzujący wzrok, zrobiłby w dzisiejszych czasach karierę w polityce
Zgłoś
Światłocień 2013-08-17, 20:25 3
Cytat:

Gimby nie zrozumiejo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem