📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
kiedyś Polo było w takiej wersji,chyba Arlekin się nazywała
kurwa taki byłem wkręcony a tu huj na koniec zobaczyłem - czuję się zawiedziony ...
pomysł fajny, wykonanie ale kurwa chociaż zdjęć kilka albo rundka z kamerą wokół
pomysł fajny, wykonanie ale kurwa chociaż zdjęć kilka albo rundka z kamerą wokół
nie czepiam się bo odwalili kawał zajebistej roboty, tylko szkoda, że za rok nie będzie z niej efektów.. :/
nie wspominajac o podkładzie.
nie czepiam się bo odwalili kawał zajebistej roboty, tylko szkoda, że za rok nie będzie z niej efektów.. :/
Ale ładnego Jezuska namalował.
blacha...
hszanu napisał/a:
z tymi spray;ami długo nie pożyje, mogli zainwestować w najtańszy aerograf za parę dyszek i lakier samochodowy.
nie wspominajac o podkładzie.
maluch ma już ponad rok i nadal wygląda tak samo
dalej jest zgrzybiały w chujowym kolorze..
Brawo, jak coś jest czerwono zielono żółte to musi być już rasta tak ? otóż muszę wyprowadzić was z błędu
Ten Bentlej nie jest Pomalowany na Rasta, otóż:
Właściciel tego Bentleja utożsamia się z przeszłością swojego kraju tudzież Szwajcarią. Jak? a no flaga Szwajcarii nie zawsze była czerwona z białym krzyżem. I tu odsyłam do Wikipedii
pl.wikipedia.org/wiki/Republika_Helwecka
Ten Bentlej nie jest Pomalowany na Rasta, otóż:
Właściciel tego Bentleja utożsamia się z przeszłością swojego kraju tudzież Szwajcarią. Jak? a no flaga Szwajcarii nie zawsze była czerwona z białym krzyżem. I tu odsyłam do Wikipedii
pl.wikipedia.org/wiki/Republika_Helwecka
maluch zajebisty, ale przeszukanie gwarantowane na dzień dobry
Zajebisty malacz
@gajos999 Taki z niego patriota, że popierdolił kolejność kolorów?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów