Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mam znajomych mających takie dziwolągi i jest prawdopodobne, że gdyby ktoś ze znajomych takie gówno zakupił, to bym znajomość przerwał, tak jak z właścicielami pudli, kolejnymi debilami wśród psów, a do tego śmierdzącymi debilami.
Buldogi francuskie są jednymi z najgłupszych psów świata, a do tego w chuj brzydkie.
Nie mam znajomych mających takie dziwolągi i jest prawdopodobne, że gdyby ktoś ze znajomych takie gówno zakupił, to bym znajomość przerwał, tak jak z właścicielami pudli, kolejnymi debilami wśród psów, a do tego śmierdzącymi debilami.
Nie zesraj się.
Na jakiej podstawie twierdzisz że są głupie skoro nie znasz nikogo kto takowego psa posiada? Owszem Buldogi francuskie w obecnej formie są wynaturzeniem ze względu na to co przez lata zdziałali ludzie. Niemniej jest to pies niezwykle przyjazny i łatwo uczący się.
A jeżeli chodzi o Pudle to jest to jedna z najbardziej inteligentnych ras, debilu. Także weź doczytaj nim się zbłaźnisz, debilu.
Nie zesraj się.
Na jakiej podstawie twierdzisz że są głupie skoro nie znasz nikogo kto takowego psa posiada? Owszem Buldogi francuskie w obecnej formie są wynaturzeniem ze względu na to co przez lata zdziałali ludzie. Niemniej jest to pies niezwykle przyjazny i łatwo uczący się.
A jeżeli chodzi o Pudle to jest to jedna z najbardziej inteligentnych ras, debilu. Także weź doczytaj nim się zbłaźnisz, debilu.
Na podstawie prawa do trolowania posiadaczy wszarzy
Buldogi francuskie są jednymi z najgłupszych psów świata, a do tego w chuj brzydkie.
Buldog FR to krzyżówka buldoga angielskiego i boston teriera.
To są inteligentne psy do towarzystwa.
Prostej komendy uczysz w 15 minut.
Typowy dzban nie masz takiego psa ale mówisz że głupi.
Na podstawie prawa do trolowania posiadaczy wszarzy
Psy mogą mieć pchły a nie wszy debilu.
Więc popraw na "pchlarzy"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów