📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
drabine na odwrot postawili
Nudne się już robią te żarty o "ciapatych". Nie każdy muzułmanin nosi C4 zamiast podkoszulka więc skończcie pierdolić.
O murzynach to samo. Bez przerwy żarty i docinki o czarnuchach, a tu murzyn dziecko ratuje, podczas gdy większość z tych pożal się boże rasistów najgłośniej krzyczących "brudasy, czarnuchy" nawet by dupy nie ruszyła żeby podejść, a co dopiero kogoś uratować. Co najwyżej swojego iPhone'a by wyciągnęli z aparatem 100 megapikseli i pamięcią 1TB za 5 tysi od rodziców na gwiazdkę.
O murzynach to samo. Bez przerwy żarty i docinki o czarnuchach, a tu murzyn dziecko ratuje, podczas gdy większość z tych pożal się boże rasistów najgłośniej krzyczących "brudasy, czarnuchy" nawet by dupy nie ruszyła żeby podejść, a co dopiero kogoś uratować. Co najwyżej swojego iPhone'a by wyciągnęli z aparatem 100 megapikseli i pamięcią 1TB za 5 tysi od rodziców na gwiazdkę.
A w lewym górnym rogu napis "Les Debiles"... Nie ogarniam
Łeee to araby niech spierdalają brudasy.. Szkoda że w takich wypadkach nie dochodzi do samozapłonu.. Na moje oko 20 kg a nie + dziecko to 25 kg ładunków wybuchowych ładne pierdolnięcie by było.
Ty też byś powiedział dzięki Bogu. Dziecko jest nie wine że starzy(a głupi) czy tu czy tam więżą w coś co wymyślił ktoś kto prawdopodobnie pisać nie umiał i opowiadał.
@trebeter pokazał byś film na głównej, byś już na piwo nie mógł patrzeć
@trebeter powinieneś to jako osobny temat dać
wudun napisał/a:
Ty też byś powiedział dzięki Bogu. Dziecko jest nie wine że starzy(a głupi) czy tu czy tam więżą w coś co wymyślił ktoś kto prawdopodobnie pisać nie umiał i opowiadał.
pewnie masz racje, za dużo człowiek się nasłuchał o terrorystach i jedno mu się kojarzy gdy usłyszy "allah akbar"
ale boga za to bym nie chwalił tylko osobę która wzięła sprawy w swoje ręce i uratowała dzieciaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów