18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Ratowanie kota po mojemu
mrnorris • 2014-12-21, 13:15
Był temat o ratowaniu kotów. To ja dam materiał własny, świeżutki bo z tamtego tygodnia.
Sąsiad ma kota, bezczelny chuj, jak to kot. Łazi po ogródku mamy (ogródek pielęgnowany w białych rękawiczkach) i sra po grządkach, łazi nam po parapetach, zrzuca jedzenie psa (jak pies jest w kojcu a jedzonko stygnie poza kojcem). Podrapał mi samochód jak polował na ptaki, generalnie przechuj. Wychodzę rano na podwórku a pies siedzi pod drzewem i patrzy w niebo. Spoglądam w górę i jest! Pies go pogonił, nie dorwał ale... wlazł chuj na orzecha i zejść nie może! No to do roboty, w stylu rosyjskim.
Oglądać do końca, fajny jest dźwięk jak w blachy wpada.

PS: Nagrywane fakturą za beton.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kklement 2014-12-21, 15:32 15
P.S. Wielkie kurwa kozaki, bo męczą zwierzę które nie jest w stanie się obronić, bo jest od takiego pojeba dwadzieścia razy mniejsze i lżejsze. W dodatku zwierzak często ma do człowieka zaufanie. Tylko chuj skończony znęca się nad zwierzęciem.
Zgłoś
btnx 2014-12-21, 15:32 21
@szerLucjan

koty to zlo ktore trzeba tepic. naskocz mi na kant chuja
Zgłoś
szerLucjan 2014-12-21, 15:33 4
idź i zacznij drapać samochód, mój kot który zjechał z dachu na maskę i w końcu spadł gdzieś tam na dupę, piszcząc pazurami tak, że sto chujów by tak nie piszczało nie zostawił nawet ryski. Więc fajne macie samochody, szpachla nie wytrzymuje?
Zgłoś
zydzyd 2014-12-21, 15:34 4
zginiesz w jezusowie ty chamie co biedne kotkuf lejerz wodom
Zgłoś
szerLucjan 2014-12-21, 15:34 2
btnx napisał/a:

@szerLucjan

koty to zlo ktore trzeba tepic. naskocz mi na kant chuja

Spoko. Wyjebane mam w Ciebie
Zgłoś
Krak 2014-12-21, 15:34 1
sensualna napisał/a:

trzeba być konkretnym debilem żeby kota "ratowac" z drzewa

To nie ratowanie było a zemsta
Zresztą usprawiedliwienie, nad filmem napisane.
Szkoda tylko, że bez śmiechu to pacnięcie - wyszło jakoś jałowo.
Zgłoś
EvilPablo 2014-12-21, 15:39 5
wzorowe ratowanie, szkoda, że takim słabym ciśnieniem
Zgłoś
Chędogi_Rzułf 2014-12-21, 15:54 1
kklement napisał/a:

P.S. Wielkie kurwa kozaki, bo męczą zwierzę które nie jest w stanie się obronić, bo jest od takiego pojeba dwadzieścia razy mniejsze i lżejsze. W dodatku zwierzak często ma do człowieka zaufanie. Tylko chuj skończony znęca się nad zwierzęciem.

Ciekawe co mówisz gdy to zwierze ciężko rani lub zabija człowieka

"Jebać tego niećwiecia/lwa/tygrysa bo męczy człowieka, który nie jest w stanie się obronić, bo jest od takiego pojeba pińcet razy mniejszy i lżejszy! Tylko chuj skończony znęca się nad człowiekiem! Jebać niećwiecie!

Poza tym nie widzę na tym filmiku jakiegoś skrajnego znęcania się nad tym pchlarzem (typu wrzucenie do wrzątku, podpalenie, obdzieranie ze skóry na żywca) więc powstrzymajcie swoje skurcze macicy.
Zgłoś
kenzol 2014-12-21, 15:55
A mógł siedzieć na tym drzewie... po coś go lał wodą??
Zgłoś
czarny_lodziarz 2014-12-21, 16:17 5
Prawdziwi uzytkownicy kwejka
Zgłoś
KOLABORACJONISTA 2014-12-21, 16:18 1
Koty szkodnikami. Dlaczego?
Bo w warunkach wiejskich/osiedli domków jednorodzinnych zawsze ktoś się znajdzie, żeby je dokarmiał itp (podobnie jak gołębie w miastach), ludzie sobie oszczędzają na sterylizacji, bo po co... w ten sposób pojedyncza 2+ letnia kotka, która jest chędożona przez dzikie kocury dzień w dzień będzie miała bodajże 3 mioty/rok po kilka młodych. Oczywiście ludzie będą je dokarmiać i nie pozwalać im zdechnąć z przesycenia populacji BO PRZECIEŻ TO TAKIE MIŁE ŚLICZNE UROCZE OOOOH OOOHH STWORZONKA.

To, że jest ich dużo to jedno. Dwa, że takie wolnołażace koty atakują małe ptaki (nie, nie tylko pospolite wróble), które funkcjonalnie są warte dużo więcej. Tak, w mojej okolicy udało mi się kiedyś wypatrzeć gnaizdo rudzika (bardzo rzadki i płochliwy ptak). Któregoś dnia zostały tylko pióra i zbite skorupki. Podobnie z kosami, sikorkami i przede wszsytkim jaskółkami.
Myszy? Są inne dzikie zwierzęta wpierdalające myszy. A szczurów zwykłe koty się boją (sam sprawdzałem); szczury kotów już nie.

Pomijając już takie zupełnie nieuciązliwe, słodkie i psotne kwestie jak sranie w grządki/piach budowlany, wymienione drapanie, jazgot zarzynanych dzieci o 4 rano, rzygowiny na środku chodnika, wpierdalanie rybek z stawików itp itd.

PS. Nie, nie zachwyca mnie znęcanie się nad zwierzętami - wymieniony kulig, czy podpalanie. Polewanie ze szlaucha raczej znęcaniem nie jest.
Zgłoś
JURIJ_77 2014-12-21, 16:33
KOLABORACJONISTA napisał/a:

Pomijając już takie zupełnie nieuciązliwe, słodkie i psotne kwestie jak sranie w grządki/piach budowlany, wymienione drapanie, jazgot zarzynanych dzieci o 4 rano, rzygowiny na środku chodnika, wpierdalanie rybek z stawików itp itd.

dodaj szczanie na drzwi do domu albo na zaparkowane auto. Sranie śmierdzącymi mikro-gówienkami na trawnik już wymieniłeś ...
Zgłoś
KOLABORACJONISTA 2014-12-21, 16:40
JURIJ_77 napisał/a:

dodaj szczanie na drzwi do domu albo na zaparkowane auto. Sranie śmierdzącymi mikro-gówienkami na trawnik już wymieniłeś ...

Nie, nie dodam, bo to sie zawiera w "itp, itd". I nie, srania na trawnik nie wymieniłem. I na Marsa nie doleci się w 64 godziny.
Zgłoś
RakMozgu 2014-12-21, 18:31
Zaraz zostaniesz zjechany przez obrońców zwierząt ,że kota wodą oblałeś w końcu wszyscy wiemy ,że teraz się rozpuści albo przeżył taką traumę ,że popełni samobójstwo.
Zgłoś
pyrcina 2014-12-21, 18:42
Amator...

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem