18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne
Ratowanie kota po mojemu
mrnorris • 2014-12-21, 13:15
Był temat o ratowaniu kotów. To ja dam materiał własny, świeżutki bo z tamtego tygodnia.
Sąsiad ma kota, bezczelny chuj, jak to kot. Łazi po ogródku mamy (ogródek pielęgnowany w białych rękawiczkach) i sra po grządkach, łazi nam po parapetach, zrzuca jedzenie psa (jak pies jest w kojcu a jedzonko stygnie poza kojcem). Podrapał mi samochód jak polował na ptaki, generalnie przechuj. Wychodzę rano na podwórku a pies siedzi pod drzewem i patrzy w niebo. Spoglądam w górę i jest! Pies go pogonił, nie dorwał ale... wlazł chuj na orzecha i zejść nie może! No to do roboty, w stylu rosyjskim.
Oglądać do końca, fajny jest dźwięk jak w blachy wpada.

PS: Nagrywane fakturą za beton.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tomaszszczepan 2014-12-21, 13:26 121
szybko i skutecznie, bez zawracania dupy straży pożarnej
Zgłoś
d................s 2014-12-21, 13:42 1
Mój patent na wredne koty sąsiadów: Przywiązać puszkę po piwie do ogona (ewentualna modyfikacja, nasypać podkładek albo nakrętek do puszki). Wierzcie mi, działa. Po kotach ani po puszce nawet nie został ślad
Zgłoś
okrutnyCham 2014-12-21, 14:31 2
lepsza metoda byla tu kiedys wrzucona jak kacapy pomogly strącic kotka z drzewa, a ten jeszcze musial po kabelkach wysokiego napiecia przejsc.. to bylo piękne
Zgłoś
Igorek95 2014-12-21, 14:56
To na pewno orzech?

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
migaczsmigacz 2014-12-21, 14:59 30
szkoda że nie użyłeś myjki ciśnieniowej to byś sierściuchowi przy okazli depilację zafundował
Zgłoś
SuchyArbuz 2014-12-21, 15:01
Kawałek kaszanki, najebać szpilek i po kocie.
Zgłoś
Dragonov 2014-12-21, 15:06 7
@Up i własnym psie... Pomyśl.
Zgłoś
sensualna 2014-12-21, 15:08 6
jak wszedł to i zejdzie.. trzeba być konkretnym debilem żeby kota "ratowac" z drzewa
Zgłoś
K2M1L 2014-12-21, 15:12 1
Ja tam specjalnie na takie okazje trzymam w pokoju dość mocną procę i trochę kulek
Zgłoś
KOLABORACJONISTA 2014-12-21, 15:16 3
Bardzo dobrze, moooże się nauczy.
Co do karcherka też dobry pomysł, chociaż trzeba by mieć jakiś wielki model. Każdy sposób tępienia tych szkodników jest warty uwagi.
Zgłoś
szerLucjan 2014-12-21, 15:20 68
"podrapał mi samochód" większego debilizmu nie czytałem. To chyba masz ten samochód pokryty kolorową plasteliną

Dla wszystkich skurwieli twierdzących, że koty to zło które trzeba tępić.

Były u nas na osiedlu takie wyrostki 17-18 lat. Przywiązały kota do roweru linką i ciągnęły po chodniku. Kot oczywiście zdechł w męczarniach. Pech chciał, że ktoś się o tym dowiedział.

Jednego delikwenta dojechali gdiześ w lesie. (wybite 3 zęby i złamany piszczel)

Drugi znalazł się w szpitalu w takim stanie, że go matka ledwo poznała, przez 2 miesiące żywił się przez rurkę

Sprawców - brak
Zgłoś
toddlockwood 2014-12-21, 15:25 3
koty to huje
Zgłoś
kklement 2014-12-21, 15:26 21
@szerLucjan

Popieram, za znęcanie się nad zwierzętami powinno być ostro, boleśnie i z długotrwałymi zdrowotnymi konsekwencjami.
Zgłoś
Chędogi_Rzułf 2014-12-21, 15:30 27
szerLucjan, najważniejsze, że pchlarz zdechł

szerLucjan napisał/a:

"podrapał mi samochód" większego debilizmu nie czytałem. To chyba masz ten samochód pokryty kolorową plasteliną.

Ja pierdolę. To ja większego debilizmu nie czytałem.. Bo przecież lakier jest pancerny i kot go nie może porysować
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem