Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak mnie wkurwiają właściciele groźnych psów to masakra. Groźny czyli taki, który jest silny. Chuj czy pitbul, wilczur czy przerośnięty kundel.
Ale taki wilczur czy przerośnięty kundel nie jest zazwyczaj tak pojebany i nieobliczalny jak te zjebane gówna typu pitbule czy amstaffy
Ale taki wilczur czy przerośnięty kundel nie jest zazwyczaj tak pojebany i nieobliczalny jak te zjebane gówna typu pitbule czy amstaffy
Wszystkie kundle są pojebane, i jedyne co im się należy to czapa w głupi łeb
Wszystkie kundle są pojebane, i jedyne co im się należy to czapa w głupi łeb
dlatego wole koty, bo to sa o wiele spokojniejsze zwierzęta, szanujące swoją i innych prywatność,a do tego same potrafią się umyć
dlatego wole koty, bo to sa o wiele spokojniejsze zwierzęta, szanujące swoją i innych prywatność,a do tego same potrafią się umyć
Cytując klasyka, kot cię nie sprzeda xD
Gówno prawda. Wilczur jest równie niebezpieczny, jeżeli jest źle wychowany. Różnica polega na tym, że wilczur nie jest taki "modny", więc kupują go ludzie znający się na psach, a nie dresy dla szpanu. W samym psie nie ma nic złego - niezależnie od rasy. Zjebany może być właściciel, a pitbulle mają tego niefarta, że zwykle są wybierane przez idiotów.
Mialem amstafa ponad 12 lat. Pies do rany przyloz, mega rodzinny. Wszystko zalezy od wychowania. Z kundla tez mozna zrobic pojeba
Dlatego psy niebezpieczne powinny być mocno kontrolowane.
Nawet jak ktoś jest z psem na spacerze policja powinna sprawdzać czy koleś ma papiery na psa , a sam pies miał szkolenie u certyfikowanego behawiorysty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów