📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brzuch sobie chciał opalić, bo ewidentnie blady ma, pewnie się przy tym zdrzemnął, a ci mu przeszkadzają....

jakoś mi głupio, bo dzisiaj wrzuciłem do kibla wróbla, którego upolował mój kot
edek.bajzel napisał/a:
jakoś mi głupio, bo dzisiaj wrzuciłem do kibla wróbla, którego upolował mój kot
taka juz droga ewolucji, ze wroble sie przeniosly pod wode

Znając Sadistic, myślałem, że kolejny kamień przyp🤬oli mu w łeb, albo chociaż ten odsunięty złamie typowi nogę

Obstawiałem, jako że to chyba jakieś kozojebce, to go najpierw wydupczą, a tu proszę, taka niespodzianka!

pięknie był nastawiony na r🤬anko, tylko najść na niego i korzystać
@Rebeliant_ZPF Konina jest obrzydliwa w smaku i nie wiem jak komukolwiek może ona smakować, gdzie bym jej nie jadł jest paskudna
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie