📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Godomogo napisał/a:
Tak wiem ,to nie kwejk
...a więc co to tutaj robi?
No i to są kurwa prawidłowe reakcje. Kotek leży na ulicy, nie wie co się dzieje a pizdy jadą, bo się kurwa im śpieszy do swojego zjebanego życia. Ja jebie, jak zobaczyłem scenę, gdzie wszyscy jadą jak gdyby nigdy nic i tylko jeden gościu stanął i wziął go ze sobą, to kurwa dochodzę do wniosku, że 90% społeczeństwa to bezwartościowe gówno do odstrzału.
Pewnie dlatego ludzie docelowo mieli nie być tylko zwierzętami, by pomagać im w takich właśnie sytuacjach.
Miało być dobrze, a wyszło jak zwykle.
Szacunek dla tych ludzi. To że jesteśmy mądrzejsi od zwierząt to nie tylko zaleta, ale i obowiązek, żeby o nie dbać i im pomagać. A kto morduje zwierzęta dla zabawy powinien z automatu trafiać do psychiatryka i codziennie podawać mu lek o nazwie murzyński kutas
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Piękny i wzruszający filmik. \zwierzaki to tacy nasi mniejsi bracia. Piwo leci
zaraz gimbusy wyskoczą z komentarzami typu ''jest jeszcze wiara w ludzi'' itp.
A to zdjęcie co ma znaczyć? Mamy się rozczulić czy co? Ktoś tym ptakom na siłę pchał do dziobów te zapalniczki czy inne śmieci?
DhuDraug napisał/a:
Pewnie dlatego ludzie docelowo mieli nie być tylko zwierzętami, by pomagać im w takich właśnie sytuacjach.
Obrazek
A to zdjęcie co ma znaczyć? Mamy się rozczulić czy co? Ktoś tym ptakom na siłę pchał do dziobów te zapalniczki czy inne śmieci?
a spasiba gdzie?
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów