Szacuneczek dla gościa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Wow, kiedys sam bym sie na takie cos odwazyl, ale od czasu przegladania Sadola i obejrzenia tych wszystkich "wkręcioł" w metrze teraz juz chyba dwa razy bym sie zastanowil.
i po kręciołku skurwysyn z niego
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
a o co chodzi ? bo nie rozumiem...
Cytat:
a o co chodzi ? bo nie rozumiem...
Masz fart, rozumiem dobrze ten język, już tłumaczę (w skrócie):
救出了孩子下降到地铁
Podziwiam gościa, zrobił to tak szybko i bez chwili zawahania... Ja ćwiczę gimnastykę i ogólną zwinność teraz (wcześniej siłowo, co mnie spowolniło) i nigdy bym niczego podobnego nie dokonał w takim tempie. Jeśli to Azjata to jestem w stanie zrozumieć swoją niższość
W Polsce by dostał wyrok za porwanie, bo na inny peron zabrał dziecko
BiOoSs napisał/a:
przecież każdy zachował by sie tak samo
Już widzę jak stoisz z rozdziwioną japą i czekasz na kolej wydarzeń...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów