Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:40
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
72aweM 2024-10-23, 19:14
Za moich czasów było inaczej
Zgłoś
Kozłastopa 2024-10-23, 20:04 2
Skąd ja to wiedziałem hahha. Im to tylko w dłonie dać możliwość zbierania bawełny.
Zgłoś
durabo2 2024-10-23, 20:06
Czarny , biały tak samo po..bany, na strzelnicy byłem światkiem podobnej sytuacji tylko że z ostrą amo
Zgłoś
Kroki71 2024-10-23, 20:07 2
Daj małpie karabin to będzie napierdalała wokół siebie nie bacząc na nic. Czarnuchy nie powinni dostawać do ręki broni bo im sie we łbach przewraca.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-23, 22:33 3
Chyba największy miłośnik czarnych kindybałów @Twójczarnypan jeszcze nie wrócił z kieratu od turasa bo pewnie by nam objaśnił co naczelny miał na myśli.
Może zmiana na zmywaku nie potrwa długo
Zgłoś
FelerLumpeks 2024-10-23, 22:36 2
małpa-bez-banana napisał/a:

Co mu do głowy przyszło że asfaltowi ot tak dał broń jak zabawkę, kto wie co głupiej małpie strzeli do głowy. Już od początku filmiku jasne jest że coś się odjebie.

Właśnie to samo pomyślałam - kto to widział żeby dawać małpie broń 😬
Zgłoś
Gunter88 2024-10-23, 23:16 1
Widać że dziadek od razu pomyślał jak mu dał wiatrówke, że ojciec do takich małp strzelał.
Zgłoś
Limpid 2024-10-23, 23:40 2
Mało odpowiedzialne dawać broń zwierzętom
Zgłoś
dr.lecter 2024-10-23, 23:41
Zgłoś
W................w 2024-10-24, 0:17
Niby co zrobił złego? Bez przesady to było zachowanie rasistowski wobec Pana klienta powinniśmy klęknąć i przeprosić!!!!!!×
Zgłoś
PabloSkills 2024-10-24, 1:44
Panu już podziękujemy. Masz pieniądze i

WYPIERDALAJ.
Zgłoś
darayavahus 2024-10-24, 6:19
dać małpie granat
Zgłoś
n................e 2024-10-24, 6:41 1
Mogli go podpalić
Zgłoś
the_bill 2024-10-24, 13:54
@Gunter88: bardziej prawdopodobne że jego ojciec strzelał do Polaków niż czarnych
Zgłoś
Espen 2024-10-24, 22:40 1
Ehhh

I tak się powoli żyje na tej wsi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem