Pozazdrościć umiejętności
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Co to są za walki? Niyby K1, ale ring jakiś inny... i to jakoś drużynowo?... Nigdy takiego czegoś nie widziałem
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dudeczek napisał/a:
Co to są za walki? Niyby K1, ale ring jakiś inny... i to jakoś drużynowo?... Nigdy takiego czegoś nie widziałem
jest to world combat league wymyślone przez chucka norrisa , nie ma tutaj walki w parterze i ogólnie inne zasady , przez 3 minuty napierdalasz bezustannie - brak ataku na przeciwnika skutkuje punktami ujemnymi .
W MMA to by nie był takim kotem. Obalonko, myk do parteru, szast-prast, klepie.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
oczywiste jest ,ze w mma moglby dostac ale on nie walczy w mma wiec po co pierdolisz takie farmazony ? to tak jakbym wrzucil walke adamka a tam twoj durny komentarz, ze w mma zostalby sprowadzony do parteru i koniec walki ...
Dlatego WCL jest ciekawe, bo cały czas jest akcja no i babki się fajnie napierdalają .
Tylko, że tam co drugi ma takie umiejętności...
Z Fedorem by tak nie poskakał...
Ale z fedorem sie nie spotka. Fajnie filmowo to wyglądało, miłe dla oka.
Nie wiem, może ja spotykałem jakiś dziwnych trenerów, ale co to jest kurwa za odsuwanie głowy i obracanie się podczas walki? Przecież tak robią ludzie na pierwszych walkach po roku treningów...
Tak mikel1994 w swojej długiej karierze fightera [17 lat masz? ] spotkałeś mnóstwo trenerów i śmiałeś się przez lata z początkujących, że źle trzymali głowę, w końcu nie każdy może tak jak Ty ćwiczyć od 15 lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów