Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Elegancko posprzątał po sobie, szanuję.
Pewnie mu się torebki z cukrem pudrem wysypały. Stąd ten zapał.
Ale przyznajcie, że nie jeden chciałby tak zrobić tym pizdom na lewym pasie
Nie ma to jak zajebać kogoś za jazdę zgonie z przepisami co?
W życiu spotkałem chyba tylko raz jedną pizdę, co na drodze ekspresowej jechała 90km/h lewym pasem blokując go, gdy na prawym ciągnął się łańcuszek ciężarówek. Natomiast już kilkanaście razy jakiś tępy chuj bez grama mózgu i wyobraźni, który musi zapierdalać 200km/h po godzinie 17 do domu i jadąc za mną wyprzedza mnie prawym pasem, gdzie ma ciężarówkę/autobus i koniecznie musi wbić mi się pod maskę, bo jadę tylko te 120-130, tak jak kolejne 20 samochodów przede mną.
Rozsądek kurwa, rozsądek. Furiatów na drodze ściąga się z drzew i wyciąga z rowów, niestety najczęściej wraz z innymi, ofiarami debilizmu.
trzy pasy ruchu , biały jedzie niewiele szybciej od ciężarówek na prawym, ale głupi chuj nie może zająć środkowego
Nie ma to jak zajebać kogoś za jazdę zgonie z przepisami co?
W życiu spotkałem chyba tylko raz jedną pizdę, co na drodze ekspresowej jechała 90km/h lewym pasem blokując go, gdy na prawym ciągnął się łańcuszek ciężarówek. Natomiast już kilkanaście razy jakiś tępy chuj bez grama mózgu i wyobraźni, który musi zapierdalać 200km/h po godzinie 17 do domu i jadąc za mną wyprzedza mnie prawym pasem, gdzie ma ciężarówkę/autobus i koniecznie musi wbić mi się pod maskę, bo jadę tylko te 120-130, tak jak kolejne 20 samochodów przede mną.
Rozsądek kurwa, rozsądek. Furiatów na drodze ściąga się z drzew i wyciąga z rowów, niestety najczęściej wraz z innymi, ofiarami debilizmu.
Idż oddaj prawko człowieku. Jazda lewym pasem jest NIEDOZWOLONA gdy masz możliwość jechania prawym. Jak ten biały jechał wg ciebei zgodnie z przepisami, to ty chyba w Anglii zdawałeś PJ.
Ale przyznajcie, że nie jeden chciałby tak zrobić tym p*zdom na lewym pasie
"Zabawne", że to mi tak robią skurwysyny, kiedy ich mijam prawym pasem :| i to nie raz. Na szczęście z reguły zostawiam zapas mocy, by spierdolić.
@URAGE skoro ktos cie wyprzedza prawym to znaczy ze blokujesz lewy i cie tam nie powinno byc
Debilu naucz się czytać.
Prawy pas zajęty przez ciąg ciężarówek, busa czy jakikolwiek inny zamulacz. Godzina 17, po pracy na drodze w ruchu połowa polaków, droga zajebana autami. Jadę więc tyle, ile kurwa się da lewym pasem wymijając prawy, gdzie ruch toczy się 90km/h.
Jak twoim zdaniem zamulam 120 a 130 na lewym w takich okolicznościach to sam oddaj to prawo jazdy jełopie. Ci, którzy wyprzedzają mnie w takich okolicznościach to jebane, upośledzone ameby za kierownicą Audi/BMW, których "nie stać" na spokojną jazdę, bo 2 minuty na trasie zaoszczędzone są warte ryzyka powodowania wypadku.
Rozumiesz, czy mam Ci to rozrysować?
Debilu naucz się czytać.
Prawy pas zajęty przez ciąg ciężarówek, busa czy jakikolwiek inny zamulacz. Godzina 17, po pracy na drodze w ruchu połowa polaków, droga zajebana autami. Jadę więc tyle, ile kurwa się da lewym pasem wymijając prawy, gdzie ruch toczy się 90km/h.
Jak twoim zdaniem zamulam 120 a 130 na lewym w takich okolicznościach to sam oddaj to prawo jazdy jełopie. Ci, którzy wyprzedzają mnie w takich okolicznościach to jebane, upośledzone ameby za kierownicą Audi/BMW, których "nie stać" na spokojną jazdę, bo 2 minuty na trasie zaoszczędzone są warte ryzyka powodowania wypadku.
Rozumiesz, czy mam Ci to rozrysować?
Jesteś albo kurwa głupi albo kurwa biedny i musisz się dowartościować. Jak już tak się wleczesz to zjedź między tiry, przepuść buraka co się śpieszy i go więcej nigdy nie zobaczysz. Ty nic nie stracisz a on jak robi trasę to dojedzie godzinę szybciej albo skończy na hardzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów