Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
taki sam laptop tylko że 4gb ramu i bez SSD 2x taniej :
mobilq.pl/laptopy/473-lenovo-ideapad-y580-msata-59-336430.html
Do grania to jedynie puszka a nie lap.
Nie pierdol bo sam mam laptopa jednego z droższych i jak dla mnie spełnia wszystkie wymagania nawet z najnowszymi grami nie mam problemu, wracając do tematu, już ten laptop jest u mnie spalony ze względu na brak klawy numerycznej która jest podstawa w grach przeróżnego typu. Mi akurat byłaby niezbędna do gry w cs 1.6.
Nie pierdol bo sam mam laptopa jednego z droższych i jak dla mnie spełnia wszystkie wymagania nawet z najnowszymi grami nie mam problemu, wracając do tematu, już ten laptop jest u mnie spalony ze względu na brak klawy numerycznej która jest podstawa w grach przeróżnego typu. Mi akurat byłaby niezbędna do gry w cs 1.6.
Takie pytanie: Na chuj ci laptop za x zł skoro gówna pokroju cs 1.6 chodzą na kamieniu?
Mój i5 2400 8 gm ram i gtx 570 jebło by tego lapka spokojnie kilka razy.
ledwo by jeblo a dysku na pewno nie masz ssd wiec daleko do wygranej ;/
Laptop jest lepszy pod każdym względem poza jednym - jest droższy.
Taki laptop starczy na jakieś 3 lata grania, po tym czasie stacjonarka i tak jest cała do wymiany bo nowe cpu nie pasują do starej płyty itd. z ram'em i resztą. krótko mówiąc, skalowalność to mit. Wystarczy popatrzeć w przeszłość na wiki jakie to przystawki i kontrolery serwują nam producenci.
No są pod KAŻDYM lepsze. Zwłaszcza jak weźmiemy pod uwagę wszystkie M, GT-coś tam po nazwach modeli procesorów i kart graficznych. A jak się kupuje z głową to skalowalność nie jest żadnym mitem tylko faktem. No ale to trzeba myśleć jak się kupuje...
ale żaden szanujący się gracz nie będzie grał na laptopie nawet gdyby miał tryliardy miliardy rdzeni na procku i grafikę niewiadome jakie cuda 8 miliardów gt, bo lapki zostały stworzone do przeglądania neta i komunikacji bezprzewodowej
a to tylko reklama więc podziel ją przez 10 i wyjdzie ci ile tam jest prawdy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów