📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
tylko i wyłącznie 2,499$ o.O chyba najbardziej sadystyczna część tego filmiku...
ja pierdolę żółtek gada po angielsku
bubr32 napisał/a:
A rok później fpsy spadają do 10 przy grach takich jak pokazali z powodu przegrzewania się. Z każdym jednym lapkiem jaki miałem to samo.
Bo się lapka czyści, brudasie.
"tylko i wyłącznie 2,499$ o.O chyba najbardziej sadystyczna część tego filmiku..."
7,5 tys pln to nie jest duzo za dobry komputer, szczegolnie jesli mieszkasz w normalnym kraju i zarabiasz jak czlowiek.
7,5 tys pln to nie jest duzo za dobry komputer, szczegolnie jesli mieszkasz w normalnym kraju i zarabiasz jak czlowiek.
Za 8k mam i 2x wydajniejszą puszkę i do tego większy monitor ( albo trzy mniejsze ) plus dobry zestaw głośników do tego... Jak marnować czas na gry to tylko i wyłącznie wygodnie i na maxa.
Laptop jest lepszy pod każdym względem poza jednym - jest droższy.
Taki laptop starczy na jakieś 3 lata grania, po tym czasie stacjonarka i tak jest cała do wymiany bo nowe cpu nie pasują do starej płyty itd. z ram'em i resztą. krótko mówiąc, skalowalność to mit. Wystarczy popatrzeć w przeszłość na wiki jakie to przystawki i kontrolery serwują nam producenci.
Taki laptop starczy na jakieś 3 lata grania, po tym czasie stacjonarka i tak jest cała do wymiany bo nowe cpu nie pasują do starej płyty itd. z ram'em i resztą. krótko mówiąc, skalowalność to mit. Wystarczy popatrzeć w przeszłość na wiki jakie to przystawki i kontrolery serwują nam producenci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów