kątem**** boże jak to wygląda xD
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Reklama 3D , super wykonanie i pomysł. Pod odpowiednim kontem robi wrażenie.
pod kontem był jednak śmieszniej
Jak w dobie telefonów z procesorami wykonującymi miliardy obliczeń na sekundę, w erze systemów operacyjnych wyposażonych w narzędzia automatycznej korekcji, podczas gdy edukacja języka polskiego jest obecna na każdym etapie szkoły a pisanie i czytanie jest podstawową wiedzą, która zobywa się latami można kurwa napisać "kontem" w tym kontekście.
Reforma edukacyjna AWS zrobiła swoje, resztę dobijają obecni patrioci
nauczyciel polskiego ci wybaczy. nie za darmo oczywiście, ale wybaczy
Penes będzie ciągany dla jego.
Daj spokój, występuje w obydwu formach i pisząc z rozpędu można się pomylić. Gorzej jakbyś napisał 'wrarzenie'
"LABOLATORIA", kurwa normalny "HIT" :
@ Nikt_nie, specjalnie dla ciebie podaję poprawną pisownie: LaboRatoria
Daj spokój, występuje w obydwu formach i pisząc z rozpędu można się pomylić. Gorzej jakbyś napisał 'wrarzenie'
To by mu słownik wyłapał.
Wy tu się czepiacie, a zobaczcie jaka patologia umysłowa nami rządzi.
ty ciemny chłopie ze wsi... w laboratoriach się przeprowadza jakieś gówniane próby i eksperymenty
- a w labolatoria rozwija się technologie które mogą ci sie wydać boskimi cudami ...
Wy tu się czepiacie, a zobaczcie jaka patologia umysłowa nami rządzi.
@ Nikt_nie, specjalnie dla ciebie podaję poprawną pisownie: LaboRatoria
Nikt nie napisał, a wy się czepiacie
Może nie film ale pisownia godna sadola.
Ja jebie xD autokorekta zrobiła swoje, a ja będę miał przejebane xD
Może nie film ale pisownia godna sadola.
Ja jebie xD autokorekta zrobiła swoje, a ja będę miał przejebane xD
Jak w dobie telefonów z procesorami wykonującymi miliardy obliczeń na sekundę, w erze systemów operacyjnych wyposażonych w narzędzia automatycznej korekcji, podczas gdy edukacja języka polskiego jest obecna na każdym etapie szkoły a pisanie i czytanie jest podstawową wiedzą, która zobywa się latami można kurwa napisać "kontem" w tym kontekście.
No właśnie, autokorekta.
P. S.
a do tego że "boże" z małej napisane to już się nikt nie przyjebał, jestem zawiedziony...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów