18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
saves 2015-12-07, 20:07
No i co ? Dobra była?
Zgłoś
Szulcu 2015-12-07, 20:19 15
Mr.Drwalu, degenerat stary, znajdzie zaraz w internecie jak ich piekło z drugiej strony.. i wrzuci to na harda.

"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Zgłoś
moskalowy 2015-12-07, 20:34 6
pedały jak nic - walą sie na ostro w palącą dupę.
Zgłoś
k................8 2015-12-07, 21:31 68
Jesteście pojebani. wielki szacun dla typów. Chyba ,że jedyne co jedliście pikantnego to ketchup Tortex Ostry.
Zgłoś
KolekcjonerDobrego 2015-12-07, 21:37 6
chłopaki lubią na ostro, pewnie cisną się w kake bez lubrykatu. Pieczenie to poczują dopiero przy porannej kupie

miej wyjebane a będzie Ci dane
Zgłoś
GlassEdi 2015-12-07, 22:47 1
Kocham wpierdalać ostre papryczki
Zgłoś
OjciecStiflera 2015-12-07, 22:54
Rano będzie piekło.
Zgłoś
Badej 2015-12-07, 23:03 1
Dawno się tak nie uśmiałem z mimiki twarzy
Zgłoś
KolejnaJednostka 2015-12-07, 23:09
Mnie ciekawi to, że co chwilę wychodzą jakieś nowe 'najostrzejsze na świecie' papryczki. Niedawno to Ghost Pepper był najostrzejszy, teraz jakaś nowa. Daję góra rok i będzie nowa najostrzejsza na świecie papryczka oraz inni pasjonaci ostrego żarcia gotowi je testować.
Zgłoś
aron14 2015-12-07, 23:21
Ale się w huj z brodatego uśmiałem
Zgłoś
Rudinxon 2015-12-07, 23:30
Chyba powinni pić mleko.
Zgłoś
Forczman 2015-12-07, 23:42
KolejnaJednostka, To chyba dobrze, to się nazywa progres.

__________________________________________________________________________________________________________________________________
Zgłoś
kreatywnakrowa 2015-12-08, 0:07
Posadziłem, zrobiłem sos, jadłem i o kurwa. Mam jeszcxe troche suszonych! Carolina to masakra.

100% kiełbasy
Zgłoś
kusiek1 2015-12-08, 0:15 1
KolejnaJednostka napisał/a:

Mnie ciekawi to, że co chwilę wychodzą jakieś nowe 'najostrzejsze na świecie' papryczki. Niedawno to Ghost Pepper był najostrzejszy, teraz jakaś nowa. Daję góra rok i będzie nowa najostrzejsza na świecie papryczka oraz inni pasjonaci ostrego żarcia gotowi je testować.

Wyobraź sobie, że są na świecie mądrzy ludzie, najczęściej pasjonaci którzy starają się wyprodukować coraz to nowe odmiany i coraz ostrzejsze.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów