ojciec zabitej przez pijanego kierowcę córki próbuje rzucić krzesłem w sędzinę po ogłoszeniu wyroku; 120 godzin prac społecznych...
ojciec zabitej przez pijanego kierowcę córki próbuje rzucić krzesłem w sędzinę po ogłoszeniu wyroku; 120 godzin prac społecznych...
Gdyby to był Polak, to w artykule byłoby to nadmienione 5 razy. Skoro nie ma info o narodowości , to pewnie osobnik narodowości inżynierskiej.
Akurat to był polaczek. Po pijaku zabił mężczyznę, kobietę i ich 2-letnią wnuczkę:
omroepbrabant.nl/nieuws/1998747/pool-krijgt-taakstraf-voor-doodrijden-...
Przetłumaczyć sobie w google.
Ja bym strzelał a nie rzucał.
Jaaaaasne, napewno pozwoliliby Ci wnieść broń na salę rozpraw, ominął byś bramki bezpieczeństwa i wpłynął na umysły ochroniarzy ... myśl chopie.
Ale fakt, śmierć sprawcy i wpierdol dla sędziny.
Ja bym strzelał a nie rzucał.
Byłeś ty choć raz w sądzie? Wszędzie pełno kamer, bramek, ochrony, maszyn rentgenowskich, ochroniarzy z wykrywaczem metali. Własnie po to, byś nie odejbał sędziego, jeśli cię skażą, lub wydadzą wyrok dla ciebie niekorzystny.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerPo pierwsze nie był pijany, po drugie nie udowodniono że przekroczył prędkość, więc po prostu stracił panowanie nad samochodem. To był wypadek, nie ma sensu wsadzać ludzi do więzienia za coś takiego, to było nieumyślne i może zabrakło umiejętności. Ma siedzieć na wiele lat za brak odpowiednich umiejętności ? Nikomu to życia nie przywróci i nic nie zmieni.
Nawet gdyby przyjąć Twój tok rozumowania , że nie wsadzać... to choć powinien dostać zawiasy. A prace społeczne to jest kurwa kpina...
nie, sprawa Polaka to rok 2017, a wideo jest z 2014. Poza tym, jak już wcześniej wspomniano, gdyby to był Polak, każde media trąbiłyby o jego narodowości przy każdej możliwej okazji. Skoro milczą, to znaczy, że ciapaty.
Czyżby to ....???
Nie to raczej ten:
Czyżby pijany morderca za kółkiem był ciapatym turasem, muzułmaninem i do tego transem identyfikuhącym się z czajnikiem? Jeśli tak, to w Nazilandii nie mógł zapaść inny wyrok. Sedzina broniła po prostu swojej skóry i posady. Inaczej ona sama oskarżona zostałaby o rasizm, dyskryminację i sympatyzowanie z wąsatym akwarelistą.
Śmiesznie jak bardzo polaczki z przed komputera mają psychikę rozjebaną, piękna wypociny ale teoria niestety nie ma pokrycia w rzeczywistości. Był to rasowy cebulak zapierdalający prawdopodobnie na polu truskawek w Hollandi za 3,70 euro bo w Polsce tyle nie zarobi, pewnie zajebał tygodniówkę sąsiadowi z baraków stąd ten pośpiech
nie, sprawa Polaka to rok 2017, a wideo jest z 2014. Poza tym, jak już wcześniej wspomniano, gdyby to był Polak, każde media trąbiłyby o jego narodowości przy każdej możliwej okazji. Skoro milczą, to znaczy, że ciapaty.
To jednak Polak... jest to w linku od chupacabry.
"33-letni mężczyzna z Polski został skazany w piątek przez sąd w Roermond na 120 godzin pracy społecznej za spowodowanie śmiertelnego wypadku w Meijel. W wypadku w maju zeszłego roku zmarło trzech członków rodziny, 64-letnia kobieta, jej 67-letni mąż i 2-letnia wnuczka z Heesch."
Co dziwne, prokurator żądał 15 miesięcy więzienia...
Normalnie to byłbym za więzieniem, ale z racji tego, że Polak to chciałbym żeby dostał czapę. I dla Holendrów lepiej bo darmozjada nie trzeba utrzymywać i Polaków, bo jednego pijącego debila w kraju mniej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów