ojciec zabitej przez pijanego kierowcę córki próbuje rzucić krzesłem w sędzinę po ogłoszeniu wyroku; 120 godzin prac społecznych...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ojciec zabitej przez pijanego kierowcę córki próbuje rzucić krzesłem w sędzinę po ogłoszeniu wyroku; 120 godzin prac społecznych...
O kurwa widzę że nie tylko w Polsce trzeba zreformować sądownictwo
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
A to nie była przypadkiem ta sprawa gdzie pijany Polak nie wyrobił się na zakręcie i zabił dziewczynkę wraz z dziadkami?
Czyżby pijany morderca za kółkiem był ciapatym turasem, muzułmaninem i do tego transem identyfikuhącym się z czajnikiem? Jeśli tak, to w Nazilandii nie mógł zapaść inny wyrok. Sedzina broniła po prostu swojej skóry i posady. Inaczej ona sama oskarżona zostałaby o rasizm, dyskryminację i sympatyzowanie z wąsatym akwarelistą.
No i prawidłowo że chciał wyjebać jej krzesłem. 120 godzin prac społecznych czyli zamiatanie liści z kupy na kupe za no praktycznie za zabójstwo a temu bo sprawca jest ciapatym z pustyni i biedaczek nie wiedział..... Na miejscu ojca to bym typa namierzył i mu zrobił wypadek albo samobójstwo.......
TECZOWYGEJHARCERZYK napisał/a:
Gdzie to się wydarzyło jest jakiś link????
mirror.co.uk/news/world-news/watch-father-throw-chair-judge-4671450
Zatem zabił nie tylko dziewczynę, ale też jej dziadków, czyli jak sądzę rodziców frustrata. W tych okolicznościach reakcja Holendra, który stracił rodzinę była usprawiedliwiona. Pytanie tylko czy sąd będzie równie wyrozumiały i za nieudany zamach z użyciem krzesła nie zasądzi wobec niego środków i to surowszych od 120 godzin prac społecznych.
Czyżby pijany morderca za kółkiem był ciapatym turasem, muzułmaninem i do tego transem identyfikuhącym się z czajnikiem? Jeśli tak, to w Nazilandii nie mógł zapaść inny wyrok. Sedzina broniła po prostu swojej skóry i posady. Inaczej ona sama oskarżona zostałaby o rasizm, dyskryminację i sympatyzowanie z wąsatym akwarelistą.
Szukać foto bo trudno o inne sensowne wyjaśnienie ...
Idziecie o zakład, że za próbę rzucenia krzesłem w wielce wielmożną panią śedzinę dostanie większy wyrok
Z drugiej strony mógł się napierdolić i rozjechać kurwę jeszcze pod sądem jak ją tak i jego
Z drugiej strony mógł się napierdolić i rozjechać kurwę jeszcze pod sądem jak ją tak i jego
Pewne jest że będzie szukał zemsty. Ja pierdole 120 godzin. To tylko tam jechać i zabijać po pijaku. Cud miód
Zdenerwowany ojciec rzucił w stronę sędziego oburzając się na „łagodny” wyrok mężczyzny, który zabił dwuletnią dziewczynkę i jej dziadków w tragicznym wypadku drogowym.
Kierowca zjechał z drogi w Holandii, natychmiast zabijając dziewczynę oraz jej 67 i 64-letnich dziadków. Według raportu policji kierowca jechał z prędkością 75 km / h w strefie 50 km / h.
.............
ja nie pierdole, sądy jak u nas,
ciekawe jaki wyrok by miał w Stanach
Kierowca zjechał z drogi w Holandii, natychmiast zabijając dziewczynę oraz jej 67 i 64-letnich dziadków. Według raportu policji kierowca jechał z prędkością 75 km / h w strefie 50 km / h.
.............
ja nie pierdole, sądy jak u nas,
ciekawe jaki wyrok by miał w Stanach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów